reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Byłam dziś u lekarza dostałam tabletki mam odpoczywać..Za tydzień do kontroli
No to świetnie,powinno być dobrze szybko zareagowałaś.Trzymam kciuki:)

Witam nową mamę,dalej nie mogę wyjść z podziwu że przed @ niektóre już widzą że się udało.Ja nawet 2 dni po @ nie wierzyłam:p

reklama
Znam to uczucie a jestem już 40 letnią mamą 3 dzieci (18,16,12). Bardzo pragnę tego maleństwa i nie chce się odmłodzic na siłę. 3 lata starań i dalam sobie czas do 40. Udalo się dokładnie w 40 urodziny [emoji2]
Cieszę się ze nie jestem sama w swoich odczuciach :)
Instynk,myślę że to siła wyższa. Jednak rozsądek też się dołącza...
Okuza a tobie serdecznie gratuluję i trzymam kciuki aby wszystko było dobrze.
A powiedz mi nie masz stresu związanego ze swoim wiekiem o zdrowie swoje i maluszka?

ckaigov3zxqq2hf2.png

Cieszę się ze nie jestem sama w swoich odczuciach. Myślę że instynkt jest tu dominujący. Jednak rozsądek też się dołącza.
Okuza a tobie serdecznie gratuluję i trzymam kciuki aby wszystko było dobrze.
A powiedz mi czy nie masz stresu związanego ze swoim wiekiem o zdrowie swoje i maluszka?

Oczywiście, że mam stres. Dlatego dałam sobie czas do 40. Moje koleżanki z LO rok temu rodziły pierwsze dzieci więc to mnie trochę wzmocniło. Poczułam, że jeszcze mam szansę. W sumie miesiąc temu odpusciłam. Dmuchajac świeczki na torcie nie myślałam już o macierzynstwie. Pierwszy raz w kalendarzyku nie zaznaczyłam kiedy był sex, nie patrzylam na daty. Tydzień temu wyskoczyło mi powiadomienie, że nie zaznaczyłam okresu od 2 dni i zrobilam test. Czuję się młoda i zdrowa. Jestem dobrej myśli [emoji2]

ckaigov3zxqq2hf2.png

Okuza najwazniejsze sa twoje dwa ostatnie zdania ! Pieknie to napisalas ;) nie wazny wiek wazne jak my sie czujemy ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ciichosza tak jak pisze Ninex jesli cos cie nie pokoi jedz na pogotowie, nie moga odmowic zbadania!

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry