reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Byłam dziś u lekarza dostałam tabletki mam odpoczywać..Za tydzień do kontroli
No to świetnie,powinno być dobrze szybko zareagowałaś.Trzymam kciuki:)

Witam nową mamę,dalej nie mogę wyjść z podziwu że przed @ niektóre już widzą że się udało.Ja nawet 2 dni po @ nie wierzyłam:p

reklama
Znam to uczucie a jestem już 40 letnią mamą 3 dzieci (18,16,12). Bardzo pragnę tego maleństwa i nie chce się odmłodzic na siłę. 3 lata starań i dalam sobie czas do 40. Udalo się dokładnie w 40 urodziny [emoji2]
Cieszę się ze nie jestem sama w swoich odczuciach :)
Instynk,myślę że to siła wyższa. Jednak rozsądek też się dołącza...
Okuza a tobie serdecznie gratuluję i trzymam kciuki aby wszystko było dobrze.
A powiedz mi nie masz stresu związanego ze swoim wiekiem o zdrowie swoje i maluszka?

ckaigov3zxqq2hf2.png

Cieszę się ze nie jestem sama w swoich odczuciach. Myślę że instynkt jest tu dominujący. Jednak rozsądek też się dołącza.
Okuza a tobie serdecznie gratuluję i trzymam kciuki aby wszystko było dobrze.
A powiedz mi czy nie masz stresu związanego ze swoim wiekiem o zdrowie swoje i maluszka?

Oczywiście, że mam stres. Dlatego dałam sobie czas do 40. Moje koleżanki z LO rok temu rodziły pierwsze dzieci więc to mnie trochę wzmocniło. Poczułam, że jeszcze mam szansę. W sumie miesiąc temu odpusciłam. Dmuchajac świeczki na torcie nie myślałam już o macierzynstwie. Pierwszy raz w kalendarzyku nie zaznaczyłam kiedy był sex, nie patrzylam na daty. Tydzień temu wyskoczyło mi powiadomienie, że nie zaznaczyłam okresu od 2 dni i zrobilam test. Czuję się młoda i zdrowa. Jestem dobrej myśli [emoji2]

ckaigov3zxqq2hf2.png

Okuza najwazniejsze sa twoje dwa ostatnie zdania ! Pieknie to napisalas ;) nie wazny wiek wazne jak my sie czujemy ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ciichosza tak jak pisze Ninex jesli cos cie nie pokoi jedz na pogotowie, nie moga odmowic zbadania!

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry