reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Witajcie. Niesmiało do was dołącze.
Nazywam sie Justyna. Jestem mama dwóch chłopców 7 l Igora oraz 3,5 l Fabiana.
Dziś zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Termin z internetowego kalkulatora wchodzi na 18.08.
Jutro się do lekarza wybiore i zapisze.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj w grupie☺ Gratuluję. ☺

Dzisiaj miałam długi dzień. Po pracy zakupy i padam. Dobrze że córka to super grzeczne dziecko.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie nowe dziewczyny :)
Brumba i Justyna919, ja też mam dwóch chłopców. To co, teraz trzymamy kciuki za dziewczynki? Ja bym bardzo chciała :)

Polka33 oj tak kciuki zacisniete za dziewczynki. Mnie takze bardzo marzy sie cora.. moze to glupie ale zazdroszcze innym dziewczyma ktore maja corki..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja zazdroszczę przede wszystkim spokoju, chłopcy trosze inaczej się zachowują, są glosniejsi, bardziej żywi, non stop się przewalaja, skaczą, biegają hehe jest bardzo wesoło :) może dlatego że nie mam córki to mam taki obraz w głowie, że dziewczynki są bardziej grzeczne i ułożone :)

Do góry