ninex
Fanka BB :)
Nie rozumiem jak ludzie nie posiadajcy za grosz empatii,wyczucia i umiejetności(serio na tym etapie zrobił ci usg przez brzuch) pchają się do takiego zawodu.Oszczędzaj się!Byłam dzisiaj u lekarza, wczoraj wieczorem miałam trochę śluzu podbarwionego różowo więc się bardzo wystraszylam. Trafiłam na jakiegoś du..ka, pyta się mnie czy ciąża planowana jakby od tego zależało czy mnie ma zbadać i ewentualnie dać jakieś leki [emoji21] jestem po konizacji szyjki, jak byłam prywatnie u lekarza to powiedział mi, że nie ma śladu po zabiegu. A ten dzisiaj w przychodni stwierdził że szyjki nie mam w ogóle (w czwartek na usg miała 3cm). Usg zrobił mi z łaski przez brzuch, dal luteine i na koniec powiedział "wie Pani w Irlandii to nawet się nie bada do 17 tygodnia - naturalna selekcja, a taki to chrześcijański kraj". Wkur..... się na maksa, oby do środy wytrzymać, wtedy idę do lekarki, która chcę żeby mnie prowadziła.
Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego ja mam swojego jednego zaufanego lekarza,którego bardzo starannie wybralam,ale wiadomo czasem coś niepodziewanego wyskoczy niestety i trafia sie na takich lekarzy.Masakra