reklama
Maljan
Fanka BB :)
Dziewczyny, znacie jakiś sklep/stronę internetową gdzie są ładne łóżeczka i mebelki niemowlęce? Chcemy kupić łóżeczko, komodę, szafę i jakiś regał na zabawki. Oglądam od kilku dni i nic mi się nie podoba. Są albo takie typowo niemowlęce mebelki, gdzie jest niska i mała szafa, w dodatku na wszystkim jest motyw jakiegoś misia itp albo już takie poważne typowo dla nastolatków. Ja bym chciała proste białe mebelki, bez misiów/słoników ale jednak żeby były dziecięce wiem dużo wymagam
E
Ewka34
Gość
Popatrz na allegroDziewczyny, znacie jakiś sklep/stronę internetową gdzie są ładne łóżeczka i mebelki niemowlęce? Chcemy kupić łóżeczko, komodę, szafę i jakiś regał na zabawki. Oglądam od kilku dni i nic mi się nie podoba. Są albo takie typowo niemowlęce mebelki, gdzie jest niska i mała szafa, w dodatku na wszystkim jest motyw jakiegoś misia itp albo już takie poważne typowo dla nastolatków. Ja bym chciała proste białe mebelki, bez misiów/słoników ale jednak żeby były dziecięce wiem dużo wymagam
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Anulaa88
Też szukam bez żadnych motywów misiów ani żyraf[emoji4] i chyba skompletuję z Ikei [emoji4]Dziewczyny, znacie jakiś sklep/stronę internetową gdzie są ładne łóżeczka i mebelki niemowlęce? Chcemy kupić łóżeczko, komodę, szafę i jakiś regał na zabawki. Oglądam od kilku dni i nic mi się nie podoba. Są albo takie typowo niemowlęce mebelki, gdzie jest niska i mała szafa, w dodatku na wszystkim jest motyw jakiegoś misia itp albo już takie poważne typowo dla nastolatków. Ja bym chciała proste białe mebelki, bez misiów/słoników ale jednak żeby były dziecięce wiem dużo wymagam
E
Ewka34
Gość
Link do: meble dla dzieci niemowląt dziecięce Amelia!!białe
E
Ewka34
Gość
Link do: Meble dla dzieci Zestaw mebli dziecięcych MILKY !!
Maljan
Na stronie ikei bardzo źle się szuka wg mnie i nic tam nie mogę znaleźć :/ masz jakieś konkretne typy? Jeśli tak to podeślij linkiTeż szukam bez żadnych motywów misiów ani żyraf[emoji4] i chyba skompletuję z Ikei [emoji4]
Hej, dzięki za pamięć doczytuje właśnie forum bo miałam gigantyczne zaległości. W czwartek minęło 17 dni od badania a właśnie zwykle około 17 dni się czeka więc w najbliższym tygodniu powinny być wyniki. W IMiDz jest tak że jak wyjdą złe wyniki to dzwonia że trzeba na wizytę przyjść a jak jest ok to wysyłają poczta wiadomosc że kariotyp jest prawidłowy. Podsumowując - Twoje dziecko jest zdrowe? To super, poczekasz sobie kilka dodatkowych dni...@megalija kochana kiedy spodziewasz się wyniku amno????
Dla niewtajemniczonych - mam 29 lat, to moja pierwsza ciąża, w rodzinie nie mam wad genetycznych. W USG prenatalnym wyszła duża przezierność karkowa u dzieciaka, Zrobiłam od razu test pappa w związku z tym. Wyniki po około tygodniu poprawiły ryzyko ale i tak wskazana była amniopunkcja. Nie było powikłań po badaniu, samo badanie praktycznie nie bolało wiec jeśli ktoś się tego obawia to naprawdę nie ma czego (mówi to panikara jak chodzi o igły!).
Maljan
Jest ok, ale z tych mebelków nie ma np regału. I tak ciągle w każdym coś jest nie tak dziękiLink do: meble dla dzieci niemowląt dziecięce Amelia!!białe
reklama
Anulaa88
Zobacz sobie kolekcję "Hemnes"[emoji4] Tylko z tego co widzę, to też na stronie nie na szaf, a w sklepie są dostępne[emoji4]Na stronie ikei bardzo źle się szuka wg mnie i nic tam nie mogę znaleźć :/ masz jakieś konkretne typy? Jeśli tak to podeślij linki