reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Troszkę wybiegnę w przyszłość :happy2: Planujecie chrzest jeszcze w tym roku?
Tak daleko to jeszcze nie wybiegam[emoji4] najpierw chcę szczęśliwie urodzić[emoji4] Chrzciny będą zależne od wielu czynników[emoji4] Więc okażę w się praniu[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png

reklama
Pięknie[emoji4] To coraz bardziej mi się podobają te imiona[emoji4]

Bóle tego typu nie zdarzają mi się na szczęście[emoji4]

Moim zdaniem nadaje się dla dziewczynki i chłopca[emoji4] bardzo ładne! I cena super[emoji4]

Ooo Jagoda [emoji16] Też ślicznie[emoji4] i rzadko spotykane imię[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png
Jagoda z moich odserwacji to zwariowana kochana czula i rodzinna osoba ;)

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Troszkę wybiegnę w przyszłość :happy2: Planujecie chrzest jeszcze w tym roku?
Jak planuje chyba jakoś na święta w grudniu albo początek przyszłego roku :-) dziecko będzie samo siedzieć później można fajne fotki zrobić na pamiątkę jak już trochę większe i samo siedzi . Synek miał chrzest gdy skończył 6 msc

Kiedyś jak synka chrzcilismy to nie było żadnych spotkań itp ,tylko wyznaczony termin i tyle . A teraz jest wcześniej jakieś spotkanie dla rodziców i chrzestnych obowiązkowe ..
U mnie cena za chrzest np jest stała i zawsze 200zł .
Ale tak teraz myślę że chyba prędzej na wiosnę zrobimy ,trzeba kasę odłożyć żeby restauracje wynająć. .bo w domu to za ciasno będzie ..ale najbliższe osoby zaprosimy a będzie to ok 25 osób . Po mszy jakiś obiad poczęstunek na parę godzin ,dłużej nie bo to nie wesele i szkoda kasy. .no chyba że kogoś stać

reklama
Moja córka o Ala i ogólnie w jej roczniku jest mało Alusi. W całym przedszkolu są 2 za to Helenek zatrzesienie ma w grupie 4:)
My jeszcze nie znamy płci więc nie rozmawiamy o imieniu chociaż kiedyś córka wymyśliła Aleksandra i mnie się spodobało a chłopak mógłby być Aleksander. Ale zobaczymy...córka miała być Łucja a jednak jest Ala:))

Do góry