reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jest ładny, ale chyba bardziej uniwersalny byłby ten szary :) jednak te serduszka kojarzą się bardziej z dziewczynką [emoji4] ja kocyk niebieski patrzyłam sobie w pepco za 20 zł, ale kupimy go chyba dopiero w maju jak będzie łóżeczko, materac itd :) bo teraz nie będzie gdzie tego wszystkiego chować. Jak już będzie łóżeczko to tam wsadzę kokon, rożek i kocyk. Jakiś pluszaczek [emoji56]

oar8flw1mdp5ujvp.png
Też właśnie mam ten kocyk z pepco, ale jakiś jeszcze bym chciała kupić :-)

Chyba zamówię ten miętowy w serduszka ,no chyba że znajdę jakieś inne fajne wzory :-) narazie dzidzia jest dziewczynką ale jak w maju okaże się inaczej to jakby coś kocykow mi nie zabraknie :-D mam nowy niebieski z pepco ,po synku 4 w samochodziki ,biały, zielony w boisko, i jeszcze niebieski z różowym słoniem :-D

Hej dziewczyny:) Nie wiem czy mnie pamiętacie, odzywałam się na samym początku:) U Nas ok dziś to już 18 tydzien A nadal nie wiemy kto mieszka w brzuszku, ostatnio na usg pokazało tylko placki no nic czekamy do polowkowego:)
A co do imion to u Nas będzie Jagoda albo Mikolaj :)
U mnie jak nic się nie zmieni to też będzie Jagoda bo mąż bardzo chce , no chyba że coś mu się jeszcze odmieni :-) albo ewentualnie Wiktoria

U mnie jak nic się nie zmieni to też będzie Jagoda bo mąż bardzo chce , no chyba że coś mu się jeszcze odmieni :-) albo ewentualnie Wiktoria
Wiktoria ma na imie moja pierworodna ;) oznacza zwyciestwo.. uwielbiam to imie,co do charakteru imienniczki to jest bystra twarda zawzieta osoba ktora brnie ku zwyciestwu wlasnie ;)

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Troszkę wybiegnę w przyszłość :happy2: Planujecie chrzest jeszcze w tym roku?
Moje dziecie nie bedzie chrzczone w ogole ;) jestem niewierzaca,corka byla chrzczona pod presja rodziny ale na religie nie chodzi i u komuni nie byla ;) to jej decyzja,niech sobie wierzy w co chce ;) a w przypadku drugiego dziecka bedzie wolny od urodzenia sam zdecyduje czy chce byc katolikiem czy w ogole wolna osoba ;)

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moi synowie mają na imię Piotr i Michał hehe

Pięknie[emoji4] To coraz bardziej mi się podobają te imiona[emoji4]

Kochane co do imiona to u nas prawdopodobnie bedzie Wiktor;)

Czy tez macie Klocia w pochwie i wogole ból krocza?

Bóle tego typu nie zdarzają mi się na szczęście[emoji4]

Dziewczyny jak mysliscie ten kocyk miętowy nadaje się dla dziewczynki i chłopca?
.URL="Link do: Kocyk MINKY bawełna koc niemowląt dwustronny WZORY"]Link do: Kocyk MINKY bawełna koc niemowląt dwustronny WZORY[/URL] Zobacz załącznik 842882

Moim zdaniem nadaje się dla dziewczynki i chłopca[emoji4] bardzo ładne! I cena super[emoji4]

Ooo Jagoda [emoji16] Też ślicznie[emoji4] i rzadko spotykane imię[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png

Do góry