reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jest ładny, ale chyba bardziej uniwersalny byłby ten szary :) jednak te serduszka kojarzą się bardziej z dziewczynką [emoji4] ja kocyk niebieski patrzyłam sobie w pepco za 20 zł, ale kupimy go chyba dopiero w maju jak będzie łóżeczko, materac itd :) bo teraz nie będzie gdzie tego wszystkiego chować. Jak już będzie łóżeczko to tam wsadzę kokon, rożek i kocyk. Jakiś pluszaczek [emoji56]

oar8flw1mdp5ujvp.png
Też właśnie mam ten kocyk z pepco, ale jakiś jeszcze bym chciała kupić :-)

Chyba zamówię ten miętowy w serduszka ,no chyba że znajdę jakieś inne fajne wzory :-) narazie dzidzia jest dziewczynką ale jak w maju okaże się inaczej to jakby coś kocykow mi nie zabraknie :-D mam nowy niebieski z pepco ,po synku 4 w samochodziki ,biały, zielony w boisko, i jeszcze niebieski z różowym słoniem :-D

Hej dziewczyny:) Nie wiem czy mnie pamiętacie, odzywałam się na samym początku:) U Nas ok dziś to już 18 tydzien A nadal nie wiemy kto mieszka w brzuszku, ostatnio na usg pokazało tylko placki no nic czekamy do polowkowego:)
A co do imion to u Nas będzie Jagoda albo Mikolaj :)
U mnie jak nic się nie zmieni to też będzie Jagoda bo mąż bardzo chce , no chyba że coś mu się jeszcze odmieni :-) albo ewentualnie Wiktoria

U mnie jak nic się nie zmieni to też będzie Jagoda bo mąż bardzo chce , no chyba że coś mu się jeszcze odmieni :-) albo ewentualnie Wiktoria
Wiktoria ma na imie moja pierworodna ;) oznacza zwyciestwo.. uwielbiam to imie,co do charakteru imienniczki to jest bystra twarda zawzieta osoba ktora brnie ku zwyciestwu wlasnie ;)

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Troszkę wybiegnę w przyszłość :happy2: Planujecie chrzest jeszcze w tym roku?
Moje dziecie nie bedzie chrzczone w ogole ;) jestem niewierzaca,corka byla chrzczona pod presja rodziny ale na religie nie chodzi i u komuni nie byla ;) to jej decyzja,niech sobie wierzy w co chce ;) a w przypadku drugiego dziecka bedzie wolny od urodzenia sam zdecyduje czy chce byc katolikiem czy w ogole wolna osoba ;)

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moi synowie mają na imię Piotr i Michał hehe

Pięknie[emoji4] To coraz bardziej mi się podobają te imiona[emoji4]

Kochane co do imiona to u nas prawdopodobnie bedzie Wiktor;)

Czy tez macie Klocia w pochwie i wogole ból krocza?

Bóle tego typu nie zdarzają mi się na szczęście[emoji4]

Dziewczyny jak mysliscie ten kocyk miętowy nadaje się dla dziewczynki i chłopca?
.URL="Link do: Kocyk MINKY bawełna koc niemowląt dwustronny WZORY"]Link do: Kocyk MINKY bawełna koc niemowląt dwustronny WZORY[/URL] Zobacz załącznik 842882

Moim zdaniem nadaje się dla dziewczynki i chłopca[emoji4] bardzo ładne! I cena super[emoji4]

Ooo Jagoda [emoji16] Też ślicznie[emoji4] i rzadko spotykane imię[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png

Do góry