Ja w pierwszej ciaży też nie kupowałam wcale 56 bo taka cwana chciałam być, że dziecko przecież nie pochodzi. Zresztą jak patrzyłam na te ciuchy w rozmiarze 56 to nie wierzyłam że to będzie aż takie małe! Syn urodził się 53cm 3350gram i powiem wam że w tych 62 to on się topił! Do tego stopnia że bratowa na drugi dzień na gwałt kupowała i przywiozła mi ciuchy w rozmiarze 56
Całe szczęście bo naprawdę nie miałam dziecka w co ubrać
I przydały się te rzeczy bo naprawdę gdzieś do 2 miesiąca zakładałam mu tylko je. Więc ja na pewno troszkę jednak tego rozmoaru kupię. Aha tylko uważajcie w pepco bo ichny rozmiar 56 rzeczywiście jest dla liliputów albo wcześniaków i ani razu dziecku tych ciuchów nie założyłam. Moja bratowa niedawno urodziła córkę 57cm i też miesiąc chodziła tylko w rozmiarze 56 o dziwo! niby 57cm ale maleństwo.
Bardzo Wam polecam na pierwsze dni pajacyki z TESCO. Są takie pakowane po 3, taka seria dla noworodków. Były najlepsze z najlepszych, Smyk się chowa i jakościowo i wyglądem, bo są naprawdę śliczne i miękkie. Polecam polecam
Po synu już dwoje dzieci z nich korzystało i teraz wróciły znowu do mnie, czyli do 4 użytkownika i serio wyglądają jak nowe
Rozumiem częściowo Wasze problemy ze snem. Ja mam trochę inny kłopot. Często chodzę siku i jak sie budzę to potem długo nei mogę zasnąć i leże 30 min/40minut ale to nie najgorsze. Jakoś umysł podsuwa mi jakies czarne myśli, martwie się o wszystko i o wszystkich, o męża, o syna, i teraz o córkę. Jest to silniejsze ode mnie, jakieś czarne scenariusze co komu może się stać, masakra. A im więcej myślę tym dłużej nie mogę zasnąc, a jak zasne to zaraz znowu siku
Najgorsze jest to że jak zasne to mam takie straszne koszmary przez duże "K" po prostu wszystkie moje strachy i obawy sa w tych snach, wszystkie czarne scecariusze jakie mogą się stać to tam się dzieją i te sny sa takie realistyczne!! Męczę się strasznie, budzę zlana potem i zanim sobie uświadomie że to tylko sen to mija kilka chwil
Mam nadzieję że jak więcej słońca będzie to skończą mi się w końcu i te czarne myśli i koszmary