reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Aleście tu napisały o tych urlopach, ale Maljan dobrze Wam to podsumowała [emoji6] Jakbyście miały jeszcze jakieś wątpliwości w kwestiach prawa pracy to chętnie pomogę, bo jestem w temacie - taka praca [emoji12]
Ja dziś na ciuchach widziałam fajne spodnie ciążowe, ale pani przede mną je zgarnęła i znów wyszłam z pustymi rękoma z ciuszka [emoji17]
Ale może na necie poszukam i coś znajdę :)
Mam zamiar wyciągnąć dziś męża na spacer po pracy, tylko ciekawe czy się zgodzi, bo pokój miał zaczynać robić [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oo, super jest mieć kogoś takiego w naszym gronie! Będę pamiętać :D

m3sxflw1xx0xz3zu.png

[emoji254]9.08.18r.[emoji254]

reklama
Zobacz załącznik 842026 Zobacz załącznik 842025 Zobacz załącznik 842027 Zobacz załącznik 842026 Ja tez przyszalalam kupiłam 60ciuszkow za 150, niestety te za 1zl już zeszły, ale jestem mega zadowolona - wyprawka ciuszków skompletowana :)
To wszystko co tu pokazujesz na początek wystarczy? Czy masz jeszcze inne ubranka gdzieś tam? Czy tylko dokupić wystarczy do tego czapkę, skarpety, rękawiczki i to tyle?

m3sxflw1xx0xz3zu.png

[emoji254]9.08.18r.[emoji254]

Widze ze nie tylko ja nie spalam tej nocy.. To byla moja pierwsza az tak nieprzespana noc. Wczesniej nawet jesli wstawalam do wc to pozniej chwila moment i spalam dalej a dzisiaj jakas masakra.. Pewnie w ciagu dnia zrobie sobie drzemke..

Ja miałam taka ciężka noc przedwczoraj, wiec wiem o czym mówicie i współczuje...
zaraz zjem śniadanko i usiądę do kompa to odpisze Wam na te sprawy co pytałyście, bo na telefonie ciężko mi to ogarnąć :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Drogie kobietki a jak rozmiarowo robicie wyprawkę ? Bo ja zupełnie nie wiem jakich rozmiarów zbierać ciuszki :D

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja jak mogę dziś pospać to już się obudziłam przed 7 i po spaniu...

Napisane na ASUS_X008D w aplikacji Forum BabyBoom

Ja teraz pierwszy raz chodzę prywatnie (lekarz polecony )nigdy wcześniej nie byłam prywatnie u gina i powiem Ci ze mam dylemat czy nie zrezygnować bo czuje się jakbym chodziła na fundusz a nawet gorzej niby jest miły ale jakiś taki kuźwa......wkurza.....po prostu drażni mnie jego zachowanie nie czuje się dobrze apowinnam.Jak pytam ocos to miny strzela usg robi zero gadania kończy i pytam czy wszystko ok to mi łaskawie odpowie na fundusz miałam lepiej nie wiem co mnie podkusiło żeby iść prywatnie może to że usg częściej???że więcej się dowiem a tu nic lepiej Niżna fundusz.mam trochę czasu żeby przemyśleć czy do niego jeszcze pójść 4.04 czy zmienić bo jak można płacąc czekać 2 lub 3 godz w kolejce bo sobie facet nie umie pracy zorganizować ....no to się wyglądałam.
Ja chyba bym zmieniła.

reklama
Do góry