reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Bardzo wam współczuję dziewczyny :( powiem wam że do tej pory też nie wiedziałam że jest aż tyle poronien.. I cholera wie co jest przyczyną.. Trzymam kciuki nie tylko za dwie kreseczki, ale żeby następne ciąże były udane i donoszone. Ściskam Was mocno..

8p3oskjoiov8norc.png

ex2bx1hpoj7aj9ys.png

f2wli09kyusy3ndi.png

reklama
Cześć dziewczyny, dzisiaj kamień spadł mi z serca. Nareszcie miałam prenatalne. Dzidzia prawidłowo się rozwija, termin porodu wg OM i usg taki sam, serduszko pięknie bije. W trakcie badania prostowała nóżki, machała rączkami i podskakiwała. Prawdopodobnie chłopak :)

Gratuluję! Super wiadomość :) to teraz już bez stresu spokojnie wypoczywajcie jak się da ;) zdrówka dla Was ;*

Prawda :)

Bacho sobie rośnie pewnie, czuję w brzuchu czasem, że macica się rozpycha. Jak go znów zobaczę będzie już pewnie całkiem spore bo to ponad 13 tydzień będzie.

reklama
po poprzednim usg opowiadałam mężowi jak zarodeczek machał kończynami jakby pływał, czasem się wygłupiamy i imitujemy ten ruch. Już kilka razy mąż rozczulił mnie bardzo jak po tym jak pokazałam jeszcze ruch głowy jaki robiło - takie przyciąganie brody do mostka - pytanie mojego Sz "o! tak robił??". Widzę, że dla niego to ważne, że jest ciekaw, chciałby też zobaczyć. Na najbliższej wizycie zapytam lekarkę kiedy mogę go zabrać z sobą żeby zobaczył pierworodnego :)

Do góry