reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No właśnie moja się denerwuje jak jest za grubo ubrana i myślę ubrać ja lżej i wsadzić do tego bardzo ciepłego śpiworka , ale nie wiem czy mimo to będzie okej skoro nie ubiorę zimowego grubego kombinezonu.

Nie wiem kochana [emoji848]
Wlasnie moja tez nie lubi się ubierac, ale do wózka kłaść też nie lubi haha także nie dogodzisz. Ja będę robiła tak jak właśnie napisałam. I myśle, że będzie jej ciepło. Zimą to i tak pewnie 1,5 h to max spacer.

No jasne, spacer musi być :) pamiętajcie, że teraz będzie już coraz zimniej i nie ma zmiłuj [emoji28] ja staram się spacerów nie odpuszczać, ubieram się mega ciepło i chociaz minimum 1 godzinkę spacerujemy i to takim szybszym tempem żeby mała spała [emoji28] dla mnie to tez odskocznia od monotonii dnia w domu. Wiadomo jak leje deszcz to nie mam jak wyjść.
No to same pyszności [emoji86]
My wczoraj kebab [emoji28][emoji28] a dziś zrobie sałatkę z kurczakiem na obiadek i tez po 15:30 ruszamy na spacer do lasku

A ja czekam na męża jak wróci z pracy, żeby mieć auto i po południu cisne do tego sklepu chińskiego shopping zobaczyć za jakaś sukienka na chrzciny bo się w nic nie mieszcze, albo w pepco coś znajdę. I jeszcze jadę do Tesco, może znajdę tam na ciuchach FF dla malego sweterek na chrzciny. No i jeszcze czeka mnie wizyta w Rossmanie bo muszę kupić henne do brwi. Na 9 listopada jestem umówiona na rzęsy metoda 1:1 ale kurde sama nie wiem czy chce mi się tam leżeć prawie 3 godziny.

Ale konspira ... Nawet w nocy się zastanawiałam nad tym , co zrobią szpiegi jak będziemy tajną grupą [emoji16][emoji16]
I z kogo się będą śmiać skoro z nas mają taki ubaw na innych wątkach [emoji848][emoji848]

Nie będą miały „rozrywki”, bo z ciekawości weszłam na ich wątek lipcowy i tam forum ich umarło to możliwe, że z lekkiej zazdrości podczytywaly nas :) bo u nas to chyba jedno z bardziej aktywnych po porodzie, to później niedziwne, że wszyscy czytają.

Wow, ale miło, że tyle „nowych” mamusiek się teraz ujawnia. To bardzo cieszy, że tak zachęca atmosfera u nas żeby dołączać [emoji173]️

Witamy [emoji4][emoji847]a to szybki chłopak, spieszył się do mamusi [emoji7]
Oj aż się łezka w oku kręci jak sobie przypomne ten ostatni miesiąc wyczekiwania i obserwowania każdego „sygnalu” [emoji85]
A to już zaraz będzie skończone 3 miesiace 4 sierpnia u mojej panny ❣️i za zaczynamy 4 miesiąc [emoji16]

No tak to niestety bywa :( ciężkie musi być takie leżenie i uważanie na siebie jak na „jajko”, ale wtedy wszystko inne traci ważność i priorytetem jest maleństwo w brzuszku i ta wielka chęć posiadania go przy sobie całego i zdrowego :)

Ja też jestem w mega szoku, że jesteśmy tak aktywne tutaj i sławne, skoro inne miesiące nas intensywnie śledzą [emoji16]
Aż się nie chce wierzyć ze tak szybko zleciały te 4 miesiące. Cieszę się ze już Michas jest na świecie, bo nie ukrywam ale ciąża była dla mnie stresująca. Szczególnie od momentu leżenia. I już wole to niewyspanie niż ciagłe leżenie :) już dawno chciałam tu coś napisać ale jakoś nie miałam odwagi, ale w końcu się przełamałam

Hej :) powiedz coś może troszkę o sobie [emoji5]
Hej :) w sierpniu urodzilam synka dokladnie 11 sierpnia. Mam juz corcie 4,5 roku. Ogolnie malutki jest grzeczny ale w ciagu dnia spi dosyc malo i czasami nie ma na nic czasu. Za to w nocy je raz albo dwa razy. Wiec i ja moge odpoczac. Niestety nie karmie piersia chociaz walczylam ale choroba mi nie pozwolila. Jestescie od poczatku tutaj ze macie tak duzo postow? Ja przez przypadek weszlam na ta strone i postanowilam napisac.

reklama
Bez urazy, ale dziwne, że nagle teraz dołączają do nas nowe osoby. Ja bym ich nie dodawała. Skąd mamy pewność że to nie lipcowki, które i w prywatnej grupie chcą sprawować inwigilację?:/ a może założymy grupę tajną na fb i tam pod jednym postem będziemy pisać, nasze wypociny z jednego dnia. A jak się zacznie kolejny dzień to nowy post i kolejne komentarze. Bo nie wyobrażam sobie, żeby co chwilę nowe posty się pojawiały.
Ja nie mam facebooka:( nie róbcie mi tego:( tak straciłam forum przy synku:p bo się laski na fb przeniosly:p

Mi również przeszło przez myśl że mogą to być Panie z innych wątków.. bez urazy,ale obstawiam,że na pewno któraś ast lipcowka:D

My jeszcze rozmiar 62 spokojnie. Na 68 kombinezon ale jest za duzy;) śmiesznie wyglada;)

Do góry