G
gosc12
Gość
Oliwia zakładaj to prywatne bo muszę z Wami pogadać na jeden temat. [Emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Dziewczyny, też jestem sierpniowa mamą i czytam Was od 16 tyg ciazy. Ponieważ musiałam leżeć więc forum to była miła odskocznia Chciałabym żebyście i mnie dodały do listy. Urodziłam 29 sierpnia córeczkę To moje drugie dziecko. Nie bardzo mam jak się udzielać bo moja córcia to tzw HNB Ale codziennie jestem z Wami. Przy karmieniu jest na to chwilkę
My już wykańczamy pozostałości 62. Body już naciągnięte, bluzy przy małe, spodnie też. Bluzy zakładam na 74, spodnie i body na 68
A jeśli jesteśmy w temacie ubioru.
1.Kupujecie na zimę śpiworek i kombinezon czy jedno ? Mam zamiar kupić taki śpiworek ocieplany
Zobacz załącznik 910582 Zobacz załącznik 910583
i zastanawiam się kombinezon dodatkowo to nie będzie za dużo ?
2.w taką pogodę jak ubieracie maluchy ? Zakładacie już takie grube kombinezony czy jesZcze takie misie i grube koce ? Bo na teraz bym chyba zamówiła taki śpiworek , żeby było cieplej. Zobacz załącznik 910584
Cześć dziewczyny. Postanowilam do was napisac bo tez jestem sierpniowa mama aczkolwiek nie wiem czy jeszcze mozna do was dolaczyc bo widze ze macie ok 6 tys postow . Wiec pewnie znacie sie jak lyse konie ale zawsze mozna sie czegos dowiedziec. Pozdrawiam
My już prawie gotowe do chrztu. Wczoraj przyszła sukienusia. Jak to ja -upolowalam wszystko za grosze na allegroZobacz załącznik 910599
Zobacz załącznik 910600
Cos Ty mi ubrała ? [Emoji16]
Zobacz załącznik 910601
No właśnie moja się denerwuje jak jest za grubo ubrana i myślę ubrać ja lżej i wsadzić do tego bardzo ciepłego śpiworka , ale nie wiem czy mimo to będzie okej skoro nie ubiorę zimowego grubego kombinezonu.Ja nie kupuje chyba na zimę spiworka, dla mnie zbędny wydatek, bo jak ubiorę mega ciepło myszkę a ma już super ciepły kombinezon na 3-6 miesiąc i przykryje dwoma kocami i na to narzuce na wózek to okrycie z grubego materiału z wózka co jest w komplecie właśnie na zimę co się przypina od góry to będzie idealnie
Ja ubieram tak jak tu na zdjęciu, pod spod pajac z długim rękawkiem i skarpetki na to. Kupić muszę szalik i tez będę zakładała ten taki szalik-golfik z h&m albo z pepco. Narzucam do wózka szczelnie na myszkę dwa kocyki i narazie tak wczoraj byliśmy. Oczywiście rączki chowam do kombinezonu albo pod kocyki. Zobacz załącznik 910606
Szkoda, bo się nie załapie [emoji16][emoji16]Dzisiaj zrobię listę , dodam wg listy z wątku sierpniowych mam, i te które dołączyły później , @Meml , @Mikasa7 , @Menia2018 , @Żabka2018 , @MellAnia Zobacz załącznik 910571 Zobacz załącznik 910572 Zobacz załącznik 910573 Zobacz załącznik 910574