reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja tez go tak zaczęłam nazywać ;) trochę szkoda, że wieczorem nie mogę nic w tv pooglądać [emoji14]

Ja normalnie czasami włączam tv jak mam ochote i ona jest i tak do mnie przytulona znaczy się do cycusia haha i jest w kompletnie inna stronę niż tv i nie ma szans żeby oglądała ze mną. A lubi cwaniara patrzeć jak nie widze hahha [emoji28][emoji28][emoji28]

reklama
Napisałam to właśnie dopiero do Oliwki , że może to szpiegi Lipcowek hahaha , mają przecież tyle wolnego czasu to i pozakładały nowe konta żeby dalej nam mieszać [emoji16] ale jeśli się mylę to uprzejmie przepraszam nowe mamusie. Tylko teraz już niczego nie można być pewnym.
Ale konspira ... Nawet w nocy się zastanawiałam nad tym , co zrobią szpiegi jak będziemy tajną grupą [emoji16][emoji16]
I z kogo się będą śmiać skoro z nas mają taki ubaw na innych wątkach [emoji848][emoji848]

U nas dzisiaj trochę deszcz kropi i jest zimno ale cisniemy chociaż na parominutowy spacer :D a potem na obiad robię zupe buraczkową i do tego placki zmieniaczane, bo narobilyscie mi ochoty!

No jasne, spacer musi być :) pamiętajcie, że teraz będzie już coraz zimniej i nie ma zmiłuj [emoji28] ja staram się spacerów nie odpuszczać, ubieram się mega ciepło i chociaz minimum 1 godzinkę spacerujemy i to takim szybszym tempem żeby mała spała [emoji28] dla mnie to tez odskocznia od monotonii dnia w domu. Wiadomo jak leje deszcz to nie mam jak wyjść.
No to same pyszności [emoji86]
My wczoraj kebab [emoji28][emoji28] a dziś zrobie sałatkę z kurczakiem na obiadek i tez po 15:30 ruszamy na spacer do lasku

Ja tez głosuje na shreka :D
i ja!

Hej [emoji16]

[Emoji23] robi się to pomału zabawne. Już cztery mamusie chcą dołączyć , nagle jak chcemy się stąd wynieść i mieć trochę prywatności. Ja jestem na nie , nie wiem jak Wy dziewczyny. Chyba tylko do siebie mamy pełne zaufanie..

:D nie obraz się @Żabka2018 Ale Ciebie też bym nie dodała do naszej grupy. Jednak jestes nowa, a ja mam ograniczone zaufanie. To co gdzie zakładamy grupę?

reklama
Do góry