reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja tez go tak zaczęłam nazywać ;) trochę szkoda, że wieczorem nie mogę nic w tv pooglądać [emoji14]

Ja normalnie czasami włączam tv jak mam ochote i ona jest i tak do mnie przytulona znaczy się do cycusia haha i jest w kompletnie inna stronę niż tv i nie ma szans żeby oglądała ze mną. A lubi cwaniara patrzeć jak nie widze hahha [emoji28][emoji28][emoji28]

reklama
Napisałam to właśnie dopiero do Oliwki , że może to szpiegi Lipcowek hahaha , mają przecież tyle wolnego czasu to i pozakładały nowe konta żeby dalej nam mieszać [emoji16] ale jeśli się mylę to uprzejmie przepraszam nowe mamusie. Tylko teraz już niczego nie można być pewnym.
Ale konspira ... Nawet w nocy się zastanawiałam nad tym , co zrobią szpiegi jak będziemy tajną grupą [emoji16][emoji16]
I z kogo się będą śmiać skoro z nas mają taki ubaw na innych wątkach [emoji848][emoji848]

U nas dzisiaj trochę deszcz kropi i jest zimno ale cisniemy chociaż na parominutowy spacer :D a potem na obiad robię zupe buraczkową i do tego placki zmieniaczane, bo narobilyscie mi ochoty!

No jasne, spacer musi być :) pamiętajcie, że teraz będzie już coraz zimniej i nie ma zmiłuj [emoji28] ja staram się spacerów nie odpuszczać, ubieram się mega ciepło i chociaz minimum 1 godzinkę spacerujemy i to takim szybszym tempem żeby mała spała [emoji28] dla mnie to tez odskocznia od monotonii dnia w domu. Wiadomo jak leje deszcz to nie mam jak wyjść.
No to same pyszności [emoji86]
My wczoraj kebab [emoji28][emoji28] a dziś zrobie sałatkę z kurczakiem na obiadek i tez po 15:30 ruszamy na spacer do lasku

Ja tez głosuje na shreka :D
i ja!

Hej [emoji16]

[Emoji23] robi się to pomału zabawne. Już cztery mamusie chcą dołączyć , nagle jak chcemy się stąd wynieść i mieć trochę prywatności. Ja jestem na nie , nie wiem jak Wy dziewczyny. Chyba tylko do siebie mamy pełne zaufanie..

:D nie obraz się @Żabka2018 Ale Ciebie też bym nie dodała do naszej grupy. Jednak jestes nowa, a ja mam ograniczone zaufanie. To co gdzie zakładamy grupę?

reklama
Do góry