reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Wiem , że latarek rządzi wśród mam. A natknęłam się jeszcze na coś takiego. Miałaś któraś styczność z podobnym ?:)
Zobacz załącznik 910274
Klaudia ja mam podobny aspirator. Zapłaciłam 150zl, babka powiedziała, że jest super, a flukow i tak nie wyciąga. Może te co są na początku noska to tak, ale tych z głębin nie odciąga, niestety. I co najgorsze Mały się boi tego aspiratora. Dużo lżej znosi odkurzacz. A ja tak jak i Kasia jestem uczulona na wszystkie bakterie i inne po zajęciach z mikrobiologii i innych patomorfologii [emoji23]
Dzień dobry kochane....wczoraj taka atmosfera ze aż nie chciało mi się wchodzić na forum[emoji53]... nie potrzebnie ciągnięcie nie miła atmosferę. Każda coś napisze odpisze i ciągnie się w nieskończoność... chyba wszystkie okres mialyscie[emoji28]eh ja wolę unikać takich zaczepek co innego powiedzieć komuś w twarz[emoji38]... pogoda okropna wczoraj mam nadzieje ze dzisiaj będzie lepsza ze z niunia pójdziemy na spacer... co do włosów to 10 lat temu po porodzie bardziej mi wypadały a teraz tragedii nie ma no i tez do fryzjera się wybieram. Z długości chce zostawić ale górę chce mocno pocieniowac. Na necie znalazłam taka babkę z fryzura i tak chce mieć ścięte.
A tez chcesz ściąć na krótko? Ja zawsze myślałam, ze przy dziecku krótkie włosy to samobójstwo [emoji12] przynajmniej tak sobie wyobrażam siebie z krótkimi włosami teraz [emoji23] moje niepokorne kudły się kręcą każdy w inna stronę i kiedyś jak miałam krótkie włosy to musiałam je codziennie prostować albo układać, bo nie mogłam na siebie patrzeć [emoji12]

reklama
Klaudia ja mam podobny aspirator. Zapłaciłam 150zl, babka powiedziała, że jest super, a flukow i tak nie wyciąga. Może te co są na początku noska to tak, ale tych z głębin nie odciąga, niestety. I co najgorsze Mały się boi tego aspiratora. Dużo lżej znosi odkurzacz. A ja tak jak i Kasia jestem uczulona na wszystkie bakterie i inne po zajęciach z mikrobiologii i innych patomorfologii [emoji23]

A tez chcesz ściąć na krótko? Ja zawsze myślałam, ze przy dziecku krótkie włosy to samobójstwo [emoji12] przynajmniej tak sobie wyobrażam siebie z krótkimi włosami teraz [emoji23] moje niepokorne kudły się kręcą każdy w inna stronę i kiedyś jak miałam krótkie włosy to musiałam je codziennie prostować albo układać, bo nie mogłam na siebie patrzeć [emoji12]
Takie ale moja długość chce zostawić a górę tak sciac i bym mogła kite zrobić.
ciemne-wlosy-do-ramion.jpg

Załączniki

• ciemne-wlosy-do-ramion.jpg
    ciemne-wlosy-do-ramion.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 319
To ja z tych że czy włosy czy paznokcie wiem, że odrosna :)
Mężowi też pomysł ścięcia włosów się nie podobał. A jak wrócił z pracy to powiedział że jednak fajnie to wygląda :D
U mnie włosy tak nie odrosną, jak zetnę to już będą takie krótsze. Tzn rosną, ale widać tylko po odrośnie, a nie na długości. Zapuszczam włosy chyba od 10 lat i ciagle takie same :( Chyba ze jak zetnę pół z nich bardziej się zgegeneruja i w końcu coś będzie widać... Muszę pomyslec :p

U mnie włosy tak nie odrosną, jak zetnę to już będą takie krótsze. Tzn rosną, ale widać tylko po odrośnie, a nie na długości. Zapuszczam włosy chyba od 10 lat i ciagle takie same :( Chyba ze jak zetnę pół z nich bardziej się zgegeneruja i w końcu coś będzie widać... Muszę pomyslec :p
Może masz slabe włosy i końcówki się kruszą?

To na pewno tak. Przy keratynie to tez szybciej mi się przetłuszczały włosy, ale efekt był po zabiegu przepiękny i tez mnie kusi. Chyba w styczniu/lutym sobie zaszaleje. Tym bardziej, że robiłabym to u dziewczyny takiej w domu i max wzięłaby z 400 zł, a w salonie to nawet nie chce wiedzieć.
W tamtym roku miałam zrobione i wyglądały o niebo lepiej niż te moje sianko [emoji16]
Ja robiłam w salonie keratyny, tylko tym się zajmują, a zapłaciłam tylko 205zl, Wiec nie najgorzej, bo i 390zl już płaciłam kiedys, a efekt teraz dużo lepszy niż wtedy. Ale Ty masz dłuższe i gęstsze chyba włosy ode mnie. Ja i tak Cię podziwiam, bo pisalas gdzieś wcześniej ze nie używasz odżywki do wlosow, tylko szybko myjesz, żeby wracać do małej. A ja bez tego bym wlosow nie rozczesala :p

reklama
Do góry