reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tylko pytanie jak się to czyści. Ja mam standardowa gruszka rozkładana na 3 części które łatwo Umyć i zdezynfekowac.
Ja po zajęciach z mikrobiologii na studiach mam schize z bakteriami [emoji23]

reklama
Dzień dobry kochane....wczoraj taka atmosfera ze aż nie chciało mi się wchodzić na forum[emoji53]... nie potrzebnie ciągnięcie nie miła atmosferę. Każda coś napisze odpisze i ciągnie się w nieskończoność... chyba wszystkie okres mialyscie[emoji28]eh ja wolę unikać takich zaczepek co innego powiedzieć komuś w twarz[emoji38]... pogoda okropna wczoraj mam nadzieje ze dzisiaj będzie lepsza ze z niunia pójdziemy na spacer... co do włosów to 10 lat temu po porodzie bardziej mi wypadały a teraz tragedii nie ma no i tez do fryzjera się wybieram. Z długości chce zostawić ale górę chce mocno pocieniowac. Na necie znalazłam taka babkę z fryzura i tak chce mieć ścięte.

Miałam Ci pisać. Nie kupuj jej. Okazało się , że jest tak malutka , że dziecko zaraz by było z główką na ziemi. Ten plastik z fortepianem jest luźno, nie trzyma się tej "maty". A ona cLa jest ogólnie , nie wielka. Jest długości dziecka na szerokość też, ogólnie beznadziejna :/ a żeby dziecko później usiadło pod fortepianem musiało by mieć spłaszczone nóżki żeby je tam wsunąć

O to dobrze, że mnie ostrzeglaś, później bym musiała wystawiać i sprzedawać znowu ;)

Dzięki [emoji847]

Witam wszystkie mamy:happy2:Też jestem mamą sierpniową, 13 sierpnia urodziłam córcię Maję i od czasu do czasu was podczytuje bo można się dowiedzieć ciekawych rzeczy:-) :) Nie chcę się wam wtrącać w wasze rozmowy bo wy się już trochę znacie ale jak będę mogła czasami jakoś pomóc, coś podpowiedzieć to chętnie o ile moje dziecię mi pozwoli:wink: Nie zamierzam tu nikogo krytykować ani oceniać tym bardziej, że jestem nowa hihi Bardzo mi się podoba to, że tak się fajnie razem trzymacie i wspieracie;) pozdrawiam wszystkie mamy i wasze fajniutkie dzieciaczki;)

O proszę :) ale fajnie, że po takim czasie jeszcze ktoś nowy do nas dołącza, witamy Cię [emoji173]️

Skąd jesteś jeśli można wiedzieć? To Twoje pierwsze dzieciątko? Pozdrawiamy córcie i Ciebie [emoji173]️

Może nie tyle butli co mm nie chce? :D może woli mamusine mleczko [emoji106]

Też o tym pomyślałam, ale czasami brakuje mi dnia i doby żeby siąść do wydojarki na która poszło tyle pieniążków [emoji23][emoji23] i sprawdzić jak tam stan mleczny u mnie. Dziś już mam z głowy prasowanie to będę miała czas ściągnąć trochę i sprawdzimy czy o to jej chodzi :)

Piękna zmiana [emoji173]️ Ja tez o tym myśle, ale mężowi się ten pomysł nie bardzo podoba... A ja pewnie będę zalowac jak zwykle :p ale z drugiej strony moje włosy są zniszczone, mimo ze będąc w Polsce podcinalam, to przydałoby się im więcej ściąć. Może się skuszę przy kolejnym urlopie w PL.

A zaszalej [emoji4] skoro zniszczone to tym bardziej zrobisz pożyteczne z przyjemnym i na pewno będą Ci tez pasować takie włoski i będzie wygoda :) a włos to nie ręka czy noga i odrośnie i to nawet zdrowszy :)

My mamy matę z Tiny Love leśna zabawa albo coś takiego. Miki dostał od Cioć z moich studiów [emoji5] Zobacz załącznik 910273
Jest super, bo na macie są szeleszczące elementy, i te zabawki wydają różne dźwięki. A jak dzieciaczek dostanie ręka do świecących elementów ptaszka to się zmienia muzyka. Wiec i później będzie frajda ;)

Aniu, chwal się co to za namiot z kulkami. Basel to słyszałam, ale namiot? [emoji4] Święta idą potrzebne inspiracje na prezenty, bo u mnie duzo dzieci w rodzinie [emoji12]

My kupiliśmy taki, dokupiliśmy jeszcze kulki. Na allegro jest tego mnóstwo.[emoji16]

Link do: Namiot z piłeczkami 100 szt. suchy basen kojec dla dzieci

Witam wszystkie mamy:happy2:Też jestem mamą sierpniową, 13 sierpnia urodziłam córcię Maję i od czasu do czasu was podczytuje bo można się dowiedzieć ciekawych rzeczy:-) :) Nie chcę się wam wtrącać w wasze rozmowy bo wy się już trochę znacie ale jak będę mogła czasami jakoś pomóc, coś podpowiedzieć to chętnie o ile moje dziecię mi pozwoli:wink: Nie zamierzam tu nikogo krytykować ani oceniać tym bardziej, że jestem nowa hihi Bardzo mi się podoba to, że tak się fajnie razem trzymacie i wspieracie;) pozdrawiam wszystkie mamy i wasze fajniutkie dzieciaczki;)
Witaj:)
Powiedz nam coś więcej o sobie.
Skąd jesteś? Mają ma rodzeństwo?

reklama
Wiem , że latarek rządzi wśród mam. A natknęłam się jeszcze na coś takiego. Miałaś któraś styczność z podobnym ?:)
Zobacz załącznik 910274
Ona jest na prawdę duża.
IMG_20181024_080054.jpg
IMG_20181024_080113.jpg

Załączniki

• IMG_20181024_080054.jpg
    IMG_20181024_080054.jpg
    63,9 KB · Wyświetleń: 339
  • IMG_20181024_080113.jpg
    IMG_20181024_080113.jpg
    79,6 KB · Wyświetleń: 328
Do góry