reklama
zanka200389
Fanka BB :)
Dzień dobry kochane....wczoraj taka atmosfera ze aż nie chciało mi się wchodzić na forum[emoji53]... nie potrzebnie ciągnięcie nie miła atmosferę. Każda coś napisze odpisze i ciągnie się w nieskończoność... chyba wszystkie okres mialyscie[emoji28]eh ja wolę unikać takich zaczepek co innego powiedzieć komuś w twarz[emoji38]... pogoda okropna wczoraj mam nadzieje ze dzisiaj będzie lepsza ze z niunia pójdziemy na spacer... co do włosów to 10 lat temu po porodzie bardziej mi wypadały a teraz tragedii nie ma no i tez do fryzjera się wybieram. Z długości chce zostawić ale górę chce mocno pocieniowac. Na necie znalazłam taka babkę z fryzura i tak chce mieć ścięte.
miloscwczasachpopkultury
Miałam Ci pisać. Nie kupuj jej. Okazało się , że jest tak malutka , że dziecko zaraz by było z główką na ziemi. Ten plastik z fortepianem jest luźno, nie trzyma się tej "maty". A ona cLa jest ogólnie , nie wielka. Jest długości dziecka na szerokość też, ogólnie beznadziejna :/ a żeby dziecko później usiadło pod fortepianem musiało by mieć spłaszczone nóżki żeby je tam wsunąć
O to dobrze, że mnie ostrzeglaś, później bym musiała wystawiać i sprzedawać znowu
Dzięki [emoji847]
miloscwczasachpopkultury
Witam wszystkie mamyTeż jestem mamą sierpniową, 13 sierpnia urodziłam córcię Maję i od czasu do czasu was podczytuje bo można się dowiedzieć ciekawych rzeczy Nie chcę się wam wtrącać w wasze rozmowy bo wy się już trochę znacie ale jak będę mogła czasami jakoś pomóc, coś podpowiedzieć to chętnie o ile moje dziecię mi pozwoli Nie zamierzam tu nikogo krytykować ani oceniać tym bardziej, że jestem nowa hihi Bardzo mi się podoba to, że tak się fajnie razem trzymacie i wspieracie pozdrawiam wszystkie mamy i wasze fajniutkie dzieciaczki
O proszę ale fajnie, że po takim czasie jeszcze ktoś nowy do nas dołącza, witamy Cię [emoji173]️
Skąd jesteś jeśli można wiedzieć? To Twoje pierwsze dzieciątko? Pozdrawiamy córcie i Ciebie [emoji173]️
miloscwczasachpopkultury
Może nie tyle butli co mm nie chce? może woli mamusine mleczko [emoji106]
Też o tym pomyślałam, ale czasami brakuje mi dnia i doby żeby siąść do wydojarki na która poszło tyle pieniążków [emoji23][emoji23] i sprawdzić jak tam stan mleczny u mnie. Dziś już mam z głowy prasowanie to będę miała czas ściągnąć trochę i sprawdzimy czy o to jej chodzi
miloscwczasachpopkultury
Piękna zmiana [emoji173]️ Ja tez o tym myśle, ale mężowi się ten pomysł nie bardzo podoba... A ja pewnie będę zalowac jak zwykle ale z drugiej strony moje włosy są zniszczone, mimo ze będąc w Polsce podcinalam, to przydałoby się im więcej ściąć. Może się skuszę przy kolejnym urlopie w PL.
A zaszalej [emoji4] skoro zniszczone to tym bardziej zrobisz pożyteczne z przyjemnym i na pewno będą Ci tez pasować takie włoski i będzie wygoda a włos to nie ręka czy noga i odrośnie i to nawet zdrowszy
Anulaa88
My mamy matę z Tiny Love leśna zabawa albo coś takiego. Miki dostał od Cioć z moich studiów [emoji5] Zobacz załącznik 910273
Jest super, bo na macie są szeleszczące elementy, i te zabawki wydają różne dźwięki. A jak dzieciaczek dostanie ręka do świecących elementów ptaszka to się zmienia muzyka. Wiec i później będzie frajda
Aniu, chwal się co to za namiot z kulkami. Basel to słyszałam, ale namiot? [emoji4] Święta idą potrzebne inspiracje na prezenty, bo u mnie duzo dzieci w rodzinie [emoji12]
My kupiliśmy taki, dokupiliśmy jeszcze kulki. Na allegro jest tego mnóstwo.[emoji16]
Link do: Namiot z piłeczkami 100 szt. suchy basen kojec dla dzieci
G
gosc12
Gość
80zl , nie wiem czy nie mniej zachodu z takim niż z tym do odkurzaczaO wygląda ciekawie ile $$?
WitajWitam wszystkie mamyTeż jestem mamą sierpniową, 13 sierpnia urodziłam córcię Maję i od czasu do czasu was podczytuje bo można się dowiedzieć ciekawych rzeczy Nie chcę się wam wtrącać w wasze rozmowy bo wy się już trochę znacie ale jak będę mogła czasami jakoś pomóc, coś podpowiedzieć to chętnie o ile moje dziecię mi pozwoli Nie zamierzam tu nikogo krytykować ani oceniać tym bardziej, że jestem nowa hihi Bardzo mi się podoba to, że tak się fajnie razem trzymacie i wspieracie pozdrawiam wszystkie mamy i wasze fajniutkie dzieciaczki
Powiedz nam coś więcej o sobie.
Skąd jesteś? Mają ma rodzeństwo?
reklama
Ona jest na prawdę duża.Wiem , że latarek rządzi wśród mam. A natknęłam się jeszcze na coś takiego. Miałaś któraś styczność z podobnym ?
Zobacz załącznik 910274
Załączniki