reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ewa jeszcze raz to napisze
Ola napisała tylko „ nie lubię” nic więcej Klaudia sama od siebie zaczęła ja wyzwać
Co ciekawe dostałyśmy od kogoś screna z wypowiedzią Klaudii która JAKO PIERWSZA NAPISAŁA DO OLI dlatego tu przyszłyśmy
Każdy ma prawo wyrażania opinii w internecie jak sama napisałaś ola ci nie ublizyla
Klaudia nie musiała jako pierwsza się wychylać i obrażać dlatego stanęłyśmy w obronie koleżanki
wyśmiewanie ze ola to ta która gwałci męża ... słabe to było wiec nie dziw się ze zaczęłyśmy pisać
Jesteś dorosła i chyba nie potrzebujesz adwokata który cię broni ... i od razu pisze w twoim imieniu jak to zrobiła Klaudia
Naturalnie ze nie potrzebuje,i oczywiscie ze kazdy ma prawo sie wypowiedziec,Ola nic mi nie napisala i tak jak stwierdzilam mam gdzies to co kto o mnie mysli ,czy komus sie cos podoba czy nie ;) ale zauwaz ze wy stale piszecie o mnie jaka jestem nieodpowiedzialna,ja nikogo z was nie krytykuje, bo mam to gdzies, odpowiedzialam Klaudii ze kolo pisi mi to lata ;)

Dobra dziewczyny moje dzieci już u siebie w łóżkach dłuższą chwilę to i czas żeby w końcu matka poszła coś się przespać zanim żarłok obudzi się do cyca [emoji173]️
Życzę Wam spokojnej nocy [emoji8]
No i mniej czasu na forum, a więcej z dziećmi, bo dzieci rosną w niesamowitym tempie i za niedługo nie będą takie malutkie i już nie będą aż tak bardzo jak teraz potrzebowały naszej bliskości, więc póki można korzystajcie z tego czasu do oporu [emoji173]️ dobranoc [emoji173]️
IMG_20181023_203403.jpg

Załączniki

• IMG_20181023_203403.jpg
    IMG_20181023_203403.jpg
    67,2 KB · Wyświetleń: 282
Przypomina mi się znów jak się upieralas że to jest super bo jest bliskość , że tak jest wygodnie i że wam nie przeszkadza [emoji16] ale przyznałas się że to był jednak błąd i mnie zaskoczyłaś [emoji16]
Próbuj w łóżeczku najpierw głaskać, stać przy niej , może akurat zaśnie :)

Bo ja taki trochę uparciuch jestem i nie ma ze mną łatwo ten mój, a co dopiero wy skoro tutaj pół dnia się siedzi [emoji28]
Ale jednak na własnej skorze przekonałam się, że nawet jak mi dziecko zaśnie na rękach i odłożę do łóżka naszego to mamy w sumie kawalerkę malutka i muszę chodzić na paluszkach by jej niczym nie zbudzić, a tak to gdyby spała w łóżeczku u siebie to zamykam drzwi od jej pokoiku i jest większy komfort.

Dojrzewam, co Ci powiem [emoji85][emoji86][emoji28][emoji5]

reklama
Do góry