Taka kiecusia [emoji173]️ a sweterek, buciki i czapeczke babcia na szydełku robi [emoji173]️To zrozumiałe [emoji11] kurujcie się [emoji5] to pewnie już wszystko przygotowane tzn stroje na chrzciny itd?
reklama
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Klaudia ty dalej jak dziecko ... nic konkretnego
Odzywki jak w gimnazjum ...
jak nie potrafisz rozmawiać z dorosłymi to nie odpisuj
Na miano dorosłego trzeba sobie zasłużyć. Wy gorzej niż nastolatki podczytujecie codziennie nasze forum i to z wami jest raczej coś nie tak skoro wy uważacie to za normalne.
No to ja za tą używana płaciłam 110 zł [emoji23]Wow super
Ja chyba się zdecyduje na taka zwykła z Allegro tzn jest za grosze, bo 70 zł i tez ma dużo elementów kolorowych, szeleszczące elementy na macie, na wprost dziecka nóżek są wielkie przyciski, które nóżkami może naciskać i wydobywają się różne dźwięki [emoji5][emoji4]
malina_11
Masz wyobraźnię dziewczyno [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Wasze dzieci nawet i są idealne i wzorowe. Może wy coś idealne mateczki im dosypujecie do mleczka skoro takie anemiczne i tylko jedzą śpią i takie grzeczniutkie xd
Nie przypominam sobie. Jak Nie raz miałam problem z 2 to hemoroidy nie wychodziły. No nic jak nie urok to przemarsz wojsk...A nie mialas zatwardzenia ostatnio? Mi wychodzi jak mam problem i wypycham
miloscwczasachpopkultury
Oczywiście, moje życie to mega nuda w porównaniu z Twoim! Mogłabyś uprzejmie przypomnieć, jak już tak miło tu sobie piszemy, jak to było z tym nakazem eksmisji, bo nie trzyma się to trochę kupy..? To da się tak mieć nakaz i nadal mieszkać? I niecierpliwie czekam na porady dot. Polecanej ilości kombinezonów na zimę, bo w kwestii ubierania jesteś wprost niedoścignionym wzorem dla wielu forumowiczek również z innych miesięcy!
Ale wy jesteście nieszczęśliwe. Tragedia.
Nooo, tyle stron naskrobalysmy w niespełna rok6000 stron zapisane [emoji173]️ ale super!
Tylko po co ta kolejna gówn0burza?!
Po co koleżanki z lipcówek zakłócają nasz sierpniowy spokój?
Kurczę, nie wiem czy brać, może poczekam do rana i zadzwonię do lekarki zapytam jeszcze.Ja przerwałam.karmic na czas brania furaginu i zaczęłam karmić po 24 godzinach od odstawienia tabletek ale podobno nie ma on aż tak znaczącego przenikania do pokarmu i niektórzy karmią.
GorzkaPomarańcza
Kurczę, mój jutro kończy 2 miesiące i wchodzi już w 68. Aż byłam w szoku jak mu dzisiaj pajaca założyłam i się okazało, że na styk [emoji50] wszystkie ciuszki mu z opóźnieniem zakładamJa mam problem z tymi rozmiarami bo muszę każdą sztukę i tak na oko ocenić czy jest dobra czy już za mała. Bo nieraz na metce 68 a mniejsze niż 62 i odwrotnie. Mój mały już od jakiegoś czasu w 68 bodziaki wchodzi ale np polspiochy jeszcze 56 dobre [emoji5] śpioszków miałam sporo a w sumie mu nie zakładałam bo wygodniej mi do przebierania jak ma body plus polspiochy albo pajaca.
Dzisiaj taka pogoda do spania była [emoji5]
reklama
Maja w niedzielę 3 miesiące (kalendarzowe) bo w ostatnią sobotę skończyła 12 tyg i dopiero w 62 zaczyna. Ale biorąc pod uwagę że zaczynałyśmy od 44 to i tak już pięknie nadgoniła.Kurczę, mój jutro kończy 2 miesiące i wchodzi już w 68. Aż byłam w szoku jak mu dzisiaj pajaca założyłam i się okazało, że na styk [emoji50] wszystkie ciuszki mu z opóźnieniem zakładam
Już się taki pulpet zrobił [emoji33] i pomyśleć że tylko kp