reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To zrozumiałe [emoji11] kurujcie się [emoji5] to pewnie już wszystko przygotowane tzn stroje na chrzciny itd? :)
Taka kiecusia [emoji173]️ a sweterek, buciki i czapeczke babcia na szydełku robi [emoji173]️
IMG_20181012_155415.jpg

Załączniki

• IMG_20181012_155415.jpg
    IMG_20181012_155415.jpg
    79 KB · Wyświetleń: 290
reklama
Klaudia ty dalej jak dziecko ... nic konkretnego
Odzywki jak w gimnazjum ‍♀️ ...
jak nie potrafisz rozmawiać z dorosłymi to nie odpisuj

Na miano dorosłego trzeba sobie zasłużyć. Wy gorzej niż nastolatki podczytujecie codziennie nasze forum i to z wami jest raczej coś nie tak skoro wy uważacie to za normalne.

Wow super :)

Ja chyba się zdecyduje na taka zwykła z Allegro tzn jest za grosze, bo 70 zł i tez ma dużo elementów kolorowych, szeleszczące elementy na macie, na wprost dziecka nóżek są wielkie przyciski, które nóżkami może naciskać i wydobywają się różne dźwięki [emoji5][emoji4]
No to ja za tą używana płaciłam 110 zł [emoji23]

Oczywiście, moje życie to mega nuda w porównaniu z Twoim! :D Mogłabyś uprzejmie przypomnieć, jak już tak miło tu sobie piszemy, jak to było z tym nakazem eksmisji, bo nie trzyma się to trochę kupy..? To da się tak mieć nakaz i nadal mieszkać? I niecierpliwie czekam na porady dot. Polecanej ilości kombinezonów na zimę, bo w kwestii ubierania jesteś wprost niedoścignionym wzorem dla wielu forumowiczek również z innych miesięcy! :D

Ale wy jesteście nieszczęśliwe. Tragedia.

Ja mam problem z tymi rozmiarami bo muszę każdą sztukę i tak na oko ocenić czy jest dobra czy już za mała. Bo nieraz na metce 68 a mniejsze niż 62 i odwrotnie. Mój mały już od jakiegoś czasu w 68 bodziaki wchodzi ale np polspiochy jeszcze 56 dobre [emoji5] śpioszków miałam sporo a w sumie mu nie zakładałam bo wygodniej mi do przebierania jak ma body plus polspiochy albo pajaca.
Dzisiaj taka pogoda do spania była [emoji5]
Kurczę, mój jutro kończy 2 miesiące i wchodzi już w 68. Aż byłam w szoku jak mu dzisiaj pajaca założyłam i się okazało, że na styk [emoji50] wszystkie ciuszki mu z opóźnieniem zakładam

reklama
Kurczę, mój jutro kończy 2 miesiące i wchodzi już w 68. Aż byłam w szoku jak mu dzisiaj pajaca założyłam i się okazało, że na styk [emoji50] wszystkie ciuszki mu z opóźnieniem zakładam
Maja w niedzielę 3 miesiące (kalendarzowe) bo w ostatnią sobotę skończyła 12 tyg i dopiero w 62 zaczyna. Ale biorąc pod uwagę że zaczynałyśmy od 44 to i tak już pięknie nadgoniła.
Już się taki pulpet zrobił [emoji33] i pomyśleć że tylko kp

Do góry