Pewnie tak. Starość nie radość jak to mówią hahaJa kiedys tez nie mialam problemu z hemoroidami.. teraz ciraz gorzej.. jednak wiek robi swoje..
reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
A myslalam że to się zostawia na dłuższą chwilę przed myciem i dopiero się spłukuje wlasnie przez te włoski pewnie dłużej potrwa żeby się tego pozbyćTak to. Codziennie myję małemu tym główkę i żadnej ciemieniuchy nie ma. Tym można myć całe ciało też nie tylko główkę. Ale Twoja mała ma bujną czuprynkę to trzeba się przyłożyć żeby nic się nie zrobiło na tej główce. Ciężko pewnie wyczesać. Nie wiem bo moja córka takie włosy jak Twoja to miała na roczek dopiero ☺
Tak to jest, chęć kupowania tak7ch małych ubranek jest ogromna. Ja jak coś będę już kupować rozmiar 80,86. W Lidlu za tydzień są ubranka dla dzieci.Uuuu to już masz dużo ciuszków na później, to fajnie ja już tez nakupowalam trochę w ciucholandzie, trochę w pepco, pare dostaliśmy, trochę w h&m i już też mam cały karton także „wyprawka” na 68 cm gotowa. Nie chce przesadzać z ilością, bo szczerze teraz jak patrzę z perspektywy czasu i w praktyce to sobie myśle prasując jej ubranka „po co ja tyle tego wszystkiego nakupowalam” xd
miloscwczasachpopkultury
A właśnie, jaki rozmiar czapeczki zamówiłam? Bo najmniejszy chyba jest 40/42, A ja bym chyba potrzebowała 38...
Nie wiem czy pomogę, ale ja w pepco taką
Załączniki
To samo pomyślałam.Faktycznie na bieżąco jesteśmy śledzone [emoji23]
Skąd one mają czas na czytanie?
Też kupiłam podobną w pepco rozmiar 80 i jest dobra A Iza ma obwod glowki 38cmNie wiem czy pomogę, ale ja w pepco taką Zobacz załącznik 910256czapkę na zimę kupiłam niby na rozmiar 80, bo taki był najmniejszy i jest idealna, ale ona taka grubsza jakby z wełny i dlatego może tak dopasowana
miloscwczasachpopkultury
Kurcze ja wcale nie uważam że spanie z dzieckiem w łóżku jest zle. Teraz w nocy biorę Młodego do nas bo mi się nie chce wstawać do karmienia i go odkładać. Przeważnie od 1 w nocy już śpi z nami.
Córka już przestała przychodzić bo nie ma miejsca na 4 osoby w łóżku ale ja bardzo lubiłam jak przychodziła chociaż ma już 5.5 roku. No ale co kto lubi )
No właśnie u mnie strach i wygoda też przemawia, że pewnie jeszcze pare ostatnich dni będę chciała żeby jeszcze spała w łóżku, tym bardziej, że mój ma nocki i czułabym się samotnie [emoji57][emoji86]
Kasiula8989
Wchodzisz tu po całym dniu żeby się pośmiać, odstresowac a co zastajesz?
Jakieś przepychanki z dupy...
Szkoda czasu. Dobranoc.
Jakieś przepychanki z dupy...
Szkoda czasu. Dobranoc.
miloscwczasachpopkultury
Dzis zamiana na spanie w kartonie
Jutro już wywalę ten karton ale radochy mieli coniemiara
Kasia, ale co Ty jesteś za matka wyrodna, że dzieci w kartonie kładziesz spać, eh.. nie mogę patrzeć na taką krzywde i wychowywanie.. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Oczywiście żarcik.
Super widok [emoji173]️
reklama
Bajunia
Przed myciem możesz oliwką główkę posmarować. A w kąpieli tym z ziajki.A myslalam że to się zostawia na dłuższą chwilę przed myciem i dopiero się spłukuje wlasnie przez te włoski pewnie dłużej potrwa żeby się tego pozbyć