U nas wszystko dobrze
młoda jest jak anioł, nauczyła się zasypiać z pomocą smoczka czyli już nie muszę ciagle nosić i wyciągać cyca, bo dajemy rade oszukać ją hah i kołysanie i smok i zasypia po 10-15 min.
Jest euforia, bo mój Bartek od wczoraj zaczął urlop tacierzyński także dopiero w grudniu wraca do pracy, a to tez w sumie na chwilkę, bo w fabryce też już będą jakoś przed 20 grudnia do nowego roku mieć wolne także ekstra.
W końcu będzie mniej stresu i presji i nerwów między nami, bo będzie i czas na obowiązki typu sprzątanie, zakupy, wyjścia z psem i będzie czas na przyjemności spacery czas wspólny.
Ba, nawet i we wtorek matka ma czas dla siebie i idę do fryzjera na 9 rano na metamorfozę z tych moich włosów będziemy takie cudo robić i nawet lepiej nie mówić ile Pani mi wyceniła taka koloryzacje, mam nadzieje ze zrobi to porządnie i efekt będzie zwalał z nóg.
Mam tylko stracha, bo tatuś zostanie z młoda na tyle godzin sam i wiadomo umie przebrac, bujać, nakarmić butelka i młoda i tak już coraz dłużej potrafi być grzeczna i leżeć ładnie i obserwować wszystko naokoło, mamy tez matę z przywieszkami także na niej tez można jej zająć czas, ale moja mimo tego, ze 1-2 dziennie dostanie butle to i tak czasami się buntuje i kuma, ze to nie cycek i odrzuca butle i płacze, bo chce cycusis i tego się najbardziej boje.. zd nagle o 12 będzie telefon od Bartka, że już nie daje rady z nią i uspokoić jej nie może czy coś.. eh bo jednsk opieka mamy i nasze magiczne sztuczki to szok hah i ja jak tylko widze grymas na jej małej buzi to w pare sekund potrafie ogarnac temat i ona jest spokojna, bo nie lubię jak płacze
ale nie myśle w czarnych kolorach, mam nadzieje, ze się miło zaskoczę i jak wrócę po tych paru godzinach to będzie ok
A tutaj zdjęcie naszego 8 tygodniowego już kurczaka, ktoś tutaj polubił już kąpiel i jest grzeczny w wanience i nie płacze tylko obserwuje
Pewnie już z 4,5 kg ma i te 60 cm tez spokojnie dobiła [emoji5][emoji1376]
Aha i czekam na chustę, bo zamówiłam także będziemy się w przyszłym tyg uczyć chustoszenia i dam znać jak efekty