reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zazdroszczę wam z całego serca. My dziś wyjazd robimy i się już zastanawiam czy termos brać czy tylko wodę w butelkę ;) eeeh ale walczę nadal z pokarmem....
Ja Cię podziwiam:), że tak długo walczysz, naprawdę. Przyłożyć dziecko do cyca, kiedy jest pokarm to nie sztuka ale tak jak ty to naprawdę wyczyn. Ja bym nie miała chyba tyle siły.

Dzień dobry, widzę za część z was dziś w podróży. U mnie też wyjątkowy dzień bo choć się tego kompletnie nie spodziewałam ide dziś na miasto na urodziny znajomego. Moja mama zgodziła się zostać z 3 moich dzieci i mam wychodne:) nawet jutro odespie bo dzieci jadą do niej. Trochę się obawiam ale chyba nie ma czego. W końcu nie ma innej osoby której bym je powierzyla ze spokojnym sumieniem. Tak więc teraz szał. Ciuchy, włosy, paznokcie...:) już zapomniałam jak to się robi :D

Jutro zaś mam gości i upiekłam ciacho z barwników czerwonym. Moje dziecko zaciekawiony sytuacją chciało barwnik w proszku powąchać i wciągnęła go nosem. Wygląda jak nie powiem co. Smarki jej zafarbowalo i mogłaby za upiora robić. Mówię wam małe dziecko jest cudowne, ale przygody ze starszakiem to jest dopiero akcja :)

Miłego weekendu dla wszystkich i udanych chrztów dla tych którzy je teraz organizują. Chętnie pooglądać zdjęcia i się zainspiruje na naszą uroczystość:)

reklama
Do góry