E
Ewka34
Gość
Zobaczymy czy mala zechce..Mi Aleks w huśtawce hybrydowej w ogóle leżeć nie chciał. Przy Mai nie kupowałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczymy czy mala zechce..Mi Aleks w huśtawce hybrydowej w ogóle leżeć nie chciał. Przy Mai nie kupowałam.
Piwkują w szpitalu!?Cwaniara mala lumatek już te nasze dzieciaki
Ile byś nie dała swojego mleka czy kp czy ściągnięte to zawsze na zdrowe Zosi.
Tu w szpitalu jesteśmy na oddziale gdzie leżą tylko niemowlęta w większość dzieci od narodzin do 4-5mies i tylko nieliczne mamy kp większość jedzie na mm. Wiele z mam pali papierosy, nawet piwkują wieczorem i um się nie chciało z tego rezygnować na rzecz kp. Smutne to.
Cwaniara mala lumatek już te nasze dzieciaki
Ile byś nie dała swojego mleka czy kp czy ściągnięte to zawsze na zdrowe Zosi.
Tu w szpitalu jesteśmy na oddziale gdzie leżą tylko niemowlęta w większość dzieci od narodzin do 4-5mies i tylko nieliczne mamy kp większość jedzie na mm. Wiele z mam pali papierosy, nawet piwkują wieczorem i um się nie chciało z tego rezygnować na rzecz kp. Smutne to.
Próbuj próbuj, ja też miałam kilka kryzysów że mleka mało że nie chce złapać itd. a teraz widzę i czuję że mleka jest więcej i karmimy się tylko piersią. Przystawialam Młodego dosłownie co pół godziny przez 3 dni i się udało. W nocy często się budzi i widzę że to też pomaga.Straszne :/ mi się też czasem nie chce to oczywiste ale już takiej okazji jak teraz nie będzie by jej cokolwiek dawać więc próbuję.
Ja tez mam w lewej piersi mało pokarmu, także chwilę pociumka i marudzi. Nawet jak ściągam to jakoś 1/3 tego co w prawej...Powiem szczerze że miewam chwile załamania i odpuszczam ale postanowiłam sobie teraz ściągać i przystawiać, ściągać i przystawiać ile się da. W nocy chociaż ściągać. Widzę poprawę, jakby jest więcej pokarmu. Mała ma przed sobą jeszcze tyle miesięcy cycowania więc jest jeszcze nadzieja że może trochę więcej będzie dostawać ode mnie niz z butli. Pomijam że oszczędniej jest.
Najlepsze jest to że ona z prawej wypija a z lewej nie zawsze bo wie że tam mniej pokarmu i więcej wyciągania (wchłonięty sutek) wiecie że patrzy na mnie jak na głupia i się śmieje? Za.kazdym razem to robi jakby mówiła.... Ty chyba mama sobie jaja robisz
Tak.Piwkują w szpitalu!?
Super, że udało się tak jak chcieliścieMy już w domu po chrzcie i chrzcinach , Młody śpi w łóżeczku. Wszystko się super udało i Młody był bardzo grzeczny. Usnął jak wyszliśmy z kościoła i spał tak że zdążyliśmy zjeść obiad, porozmawiać z gośćmi a później zjadł k porwały go ciocie także bardzo fajnie było
Ooo jaka panienka zadowolona widać, że zakup jej przypasił heheDzien doberek Zobacz załącznik 903074