reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
My w drodze do Krakowa na urodziny kuzynki Aleksa i Mai :) a potem wracamy do Rzeszowa i urodziny u teściowej. Więc... Cały dzień poza domem. I w takich momentach doceniam KP... Zero butelek, mleka, termosów..
IMG_20180929_093331.jpg

Załączniki

• IMG_20180929_093331.jpg
    IMG_20180929_093331.jpg
    46,5 KB · Wyświetleń: 447
No moja bedzie miala 11 tygodni jak bedzie chrzest wiec oby byla dobra bo rzeczywiście fajna :) no ja tez mam bladorozowy kombinezon :)
Mój będzie miał 4 i pół mca jak będzie chrzest. To myślę i tak na zimę kupić kombinezon w rozm 74 żeby tak do marca był dobry. Bo 68 to może nie starczyć. Piotruś 2 tyg temu już miał 62 cm czyli w 6 tyg urósł 7 cm. Co tydz odkładam jakieś ubranka bo już za małe. Niektóre to raz tylko założył na samym początku albo i wcale.

Mój będzie miał 4 i pół mca jak będzie chrzest. To myślę i tak na zimę kupić kombinezon w rozm 74 żeby tak do marca był dobry. Bo 68 to może nie starczyć. Piotruś 2 tyg temu już miał 62 cm czyli w 6 tyg urósł 7 cm. Co tydz odkładam jakieś ubranka bo już za małe. Niektóre to raz tylko założył na samym początku albo i wcale.
To u nas 74 o wiele za małe [emoji23] ale Maja nadal w rozmiarze 50 że smyka i powoli 56 z innych firm. Wiec gdzie nam do Was [emoji23]

My chrzciny 14.10 Mati będzie miał 8 tygodni. U mnie ubranko na chrzest kupuje chrzestna. Zamówiłam fotografa do pamiątkowych zdjęć. Przyjęcie robimy w lokalu, choć będzie nie wielkie 40 osób około. Jeszcze nie mam koncepcji w co się ubiorę. Heh
No to sporo osób będzie. U nas ok 30 i to mi się wydaje bardzo dużo ale to będą dwie rodziny z którymi i tak byśmy się w święta widzieli bo z mojej strony i ze strony męża. Najbliższe osoby. Zawsze w Boże Narodzenie jedziemy do moich rodziców na obiad a po południu jesteśmy u teściów. A teraz wszyscy razem będziemy świętować i Boże Narodzenie i chrzest ☺
Ja bym chciała znaleźć jakąś sukienkę z długim rękawem, ale żeby była albo na suwak albo na guziki z przodu rozpinana. Za tydzień mamy chrzciny w rodzinie to mam sukienkę na szerokich ramiączkach z dużym dekoltem z przodu i takim samym z tyłu to łatwo zsunąć ramiączko do karmienia.

My w drodze do Krakowa na urodziny kuzynki Aleksa i Mai :) a potem wracamy do Rzeszowa i urodziny u teściowej. Więc... Cały dzień poza domem. I w takich momentach doceniam KP... Zero butelek, mleka, termosów.. Zobacz załącznik 902752
My z roczną Natalką jechaliśmy nad morze 7 godz to też wygoda z kp. Za tydzień jedziemy na chrzciny do Opola to 2godz jazdy. Mały pewnie prześpi.
Widzę że jeździsz jak ja między dzieciakami ☺ w dalszą drogę. Jak ja po mieście jeżdżę z nimi to malego mam z przodu a Natalka z tyłu za nim.

My z roczną Natalką jechaliśmy nad morze 7 godz to też wygoda z kp. Za tydzień jedziemy na chrzciny do Opola to 2godz jazdy. Mały pewnie prześpi.
Widzę że jeździsz jak ja między dzieciakami [emoji5] w dalszą drogę. Jak ja po mieście jeżdżę z nimi to malego mam z przodu a Natalka z tyłu za nim.
Ja nie mam prawka więc zawsze tak z dziećmi jeżdżę. Tzn jak Aleks był starszy to sam jeździł z tyłu. A ja z Damianem z przodu. U nas z przodu poduszka powietrzna więc dziecko z przodu odpada. Jak podrosną to sami z tyłu będą jeździć :)

My całe szczęście mamy 1,5h. Mieszkamy prawie zaraz jak wjazd na autostradę i moja kuzynka w Krk mieszka dokładnie 2 ulice od autostrady. Więc tu jest komfort że ani u nas przez miasto ani przez Kraków nie musimy jeszcze się rozbijac

reklama
Do góry