reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A u nas będzie problem, no Leo nie toleruje czapek na głowie. Wykręca się, wygina i zaczyna płakać. Zdejmę czapkę i szczęśliwy. Moja mama mówi, że też nie lubiłam czapek i się darłam.....

@klaudiaa975 Bebilon Pepti to juz ostatecznośc. To juz jest lek a nie mleko modyfikowane. Tymbardziej, że nie masz pewności czy mała ma nietolerancje.
Zobacz moja Jagódka jaką miała wysypana całą buzke i nawet wtedy pediatra nie dała pepti.
Kazała spróbować Nan optipro plus HA ( wczesniej pila nan optipro plus) do tego maść robiona w aptece na buzke i wszystko zeszło:) to mleczko wystarczyło
Nasza pediatra mówiła, że jezeli ta maść i mleko nie dałyby efektów to wtedy w ostateczności Pepti albo Nutramigen:)

Ale na szczęście mamy już piękną buzię ♥️♥️♥️
Haha kocham tę fryzurkę ❤

My też już w kombinezonie chodzimy. Zimno jest a dziś to chyba już rajstopami założę. Pytanie co założę zimą :D A czapek nie lubimy za nic w świecie :)
W ciuchlandzie taki znaleźliśmy bo w sklepach jeszcze nie patrzyłam.

Ostatnia edycja:
reklama
My też już w kombinezonie chodzimy. Zimno jest a dziś to chyba już rajstopami założę. Pytanie co założę zimą :D A czapek nie lubimy za nic w świecie :)
W ciuchlandzie taki znaleźliśmy bo w sklepach jeszcze nie patrzyłam.
Zobacz załącznik 901142
To ja też niebieski mam ze szmat za 1 zł. I jest na nią za mały. Tzn ogólnie byłby dobry tylko za krótki w nogach. Bo ona drobna dziewczyna ale nogi długie ma. Z kolei 62 ze smyka o dwa razy za duży, ale y większą rozmiarówka. Więc albo kupię 56 i będzie miała obrobine luzu żeby miała swobodnie.
Galerie od 9 to pewnie za niedługo pojedziemy. Jeszcze poszukam dobie kombinezonu na chrzciny. Chcę coś takiego tylko żeby dekolt był w trójkąt albo coś żeby swobodnie cyca do karmienia wyjąć.
Screenshot_20180918-011846.jpg
Screenshot_20180918-011749.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180918-011846.jpg
    Screenshot_20180918-011846.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 343
  • Screenshot_20180918-011749.jpg
    Screenshot_20180918-011749.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 342
Do góry