Meml
Fanka BB :)
U Leo też tak stoja. Marta jak była mała też miała taka fryzurę.No i do tego jej stoją jakby ją prąd popiescil hahah
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U Leo też tak stoja. Marta jak była mała też miała taka fryzurę.No i do tego jej stoją jakby ją prąd popiescil hahah
Haha kocham tę fryzurkę ❤@klaudiaa975 Bebilon Pepti to juz ostatecznośc. To juz jest lek a nie mleko modyfikowane. Tymbardziej, że nie masz pewności czy mała ma nietolerancje.
Zobacz moja Jagódka jaką miała wysypana całą buzke i nawet wtedy pediatra nie dała pepti.
Kazała spróbować Nan optipro plus HA ( wczesniej pila nan optipro plus) do tego maść robiona w aptece na buzke i wszystko zeszło to mleczko wystarczyło
Nasza pediatra mówiła, że jezeli ta maść i mleko nie dałyby efektów to wtedy w ostateczności Pepti albo Nutramigen
Ale na szczęście mamy już piękną buzię
Nie wiem. Około 10. Przykryta jeszcze dwoma kocami , pod spodem body długi rękaw i bluza, rsjstopki .Było na prawdę zimno, dzisiaj ma być 7-8°. Chyba ja ubiorę całkiem na zimowo [emoji16]Jaka byla u Ciebie temperatura ze założyłas kombinezon?
Mnie się caly czas wydaje ze bedzie jej za cieplo
Jesienne słoty są gorsze niż dni z przymrozkami. Deszcz i wilgoć dają wrażenie że jest bardzo zimno.Nie wiem. Około 10. Przykryta jeszcze dwoma kocami , pod spodem body długi rękaw i bluza, rsjstopki .Było na prawdę zimno, dzisiaj ma być 7-8°. Chyba ja ubiorę całkiem na zimowo [emoji16]
I wiatr..Jesienne słoty są gorsze niż dni z przymrozkami. Deszcz i wilgoć dają wrażenie że jest bardzo zimno.
U nas to samo. A mam mieszkanie dwupoziomowe z poddaszem i strasznie ten wiatr po dachu było słychać. Wczoraj w ogóle alerty SMS dostawaliśmy.U nas w nocy taka wichura , że strach z domu wyjść
To ja też niebieski mam ze szmat za 1 zł. I jest na nią za mały. Tzn ogólnie byłby dobry tylko za krótki w nogach. Bo ona drobna dziewczyna ale nogi długie ma. Z kolei 62 ze smyka o dwa razy za duży, ale y większą rozmiarówka. Więc albo kupię 56 i będzie miała obrobine luzu żeby miała swobodnie.My też już w kombinezonie chodzimy. Zimno jest a dziś to chyba już rajstopami założę. Pytanie co założę zimą A czapek nie lubimy za nic w świecie
W ciuchlandzie taki znaleźliśmy bo w sklepach jeszcze nie patrzyłam.
Zobacz załącznik 901142