reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A u nas będzie problem, no Leo nie toleruje czapek na głowie. Wykręca się, wygina i zaczyna płakać. Zdejmę czapkę i szczęśliwy. Moja mama mówi, że też nie lubiłam czapek i się darłam.....

@klaudiaa975 Bebilon Pepti to juz ostatecznośc. To juz jest lek a nie mleko modyfikowane. Tymbardziej, że nie masz pewności czy mała ma nietolerancje.
Zobacz moja Jagódka jaką miała wysypana całą buzke i nawet wtedy pediatra nie dała pepti.
Kazała spróbować Nan optipro plus HA ( wczesniej pila nan optipro plus) do tego maść robiona w aptece na buzke i wszystko zeszło:) to mleczko wystarczyło
Nasza pediatra mówiła, że jezeli ta maść i mleko nie dałyby efektów to wtedy w ostateczności Pepti albo Nutramigen:)

Ale na szczęście mamy już piękną buzię ♥️♥️♥️
Haha kocham tę fryzurkę ❤

My też już w kombinezonie chodzimy. Zimno jest a dziś to chyba już rajstopami założę. Pytanie co założę zimą :D A czapek nie lubimy za nic w świecie :)
W ciuchlandzie taki znaleźliśmy bo w sklepach jeszcze nie patrzyłam.

Ostatnia edycja:
reklama
My też już w kombinezonie chodzimy. Zimno jest a dziś to chyba już rajstopami założę. Pytanie co założę zimą :D A czapek nie lubimy za nic w świecie :)
W ciuchlandzie taki znaleźliśmy bo w sklepach jeszcze nie patrzyłam.
Zobacz załącznik 901142
To ja też niebieski mam ze szmat za 1 zł. I jest na nią za mały. Tzn ogólnie byłby dobry tylko za krótki w nogach. Bo ona drobna dziewczyna ale nogi długie ma. Z kolei 62 ze smyka o dwa razy za duży, ale y większą rozmiarówka. Więc albo kupię 56 i będzie miała obrobine luzu żeby miała swobodnie.
Galerie od 9 to pewnie za niedługo pojedziemy. Jeszcze poszukam dobie kombinezonu na chrzciny. Chcę coś takiego tylko żeby dekolt był w trójkąt albo coś żeby swobodnie cyca do karmienia wyjąć.
Screenshot_20180918-011846.jpg
Screenshot_20180918-011749.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180918-011846.jpg
    Screenshot_20180918-011846.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 340
  • Screenshot_20180918-011749.jpg
    Screenshot_20180918-011749.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 338
Do góry