reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Taki kombinezon małemu kupiłam w piątek w pepco i dzisiaj się już przydał na wyjście na obiad do dziadków ☺ rozm 68 30 zł
Ciut za duży, tzn rękawki wywinęłam a nogawki prawie dobre. Z resztą już ubranka na 62 na styk są. Ale w dniu szczepienia był mierzony i 62 cm ma właśnie
Zobacz załącznik 901008
Duży chłopczyk :)
Moja tez juz śmiga w kombinezonach .Ale złości się trochę na spacerach jak by jej źle w nich było.
2018-09-22-15-31-55.jpg
IMG_20180923_155112_600x800.jpg

Załączniki

• 2018-09-22-15-31-55.jpg
    2018-09-22-15-31-55.jpg
    170,5 KB · Wyświetleń: 380
  • IMG_20180923_155112_600x800.jpg
    IMG_20180923_155112_600x800.jpg
    138,5 KB · Wyświetleń: 391
reklama
@klaudiaa975 Bebilon Pepti to juz ostatecznośc. To juz jest lek a nie mleko modyfikowane. Tymbardziej, że nie masz pewności czy mała ma nietolerancje.
Zobacz moja Jagódka jaką miała wysypana całą buzke i nawet wtedy pediatra nie dała pepti.
Kazała spróbować Nan optipro plus HA ( wczesniej pila nan optipro plus) do tego maść robiona w aptece na buzke i wszystko zeszło:) to mleczko wystarczyło
Nasza pediatra mówiła, że jezeli ta maść i mleko nie dałyby efektów to wtedy w ostateczności Pepti albo Nutramigen:)

Ale na szczęście mamy już piękną buzię ♥️♥️♥️

Załączniki

• 20180922_145435.jpg
    20180922_145435.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 142
@klaudiaa975 Bebilon Pepti to juz ostatecznośc. To juz jest lek a nie mleko modyfikowane. Tymbardziej, że nie masz pewności czy mała ma nietolerancje.
Zobacz moja Jagódka jaką miała wysypana całą buzke i nawet wtedy pediatra nie dała pepti.
Kazała spróbować Nan optipro plus HA ( wczesniej pila nan optipro plus) do tego maść robiona w aptece na buzke i wszystko zeszło:) to mleczko wystarczyło
Nasza pediatra mówiła, że jezeli ta maść i mleko nie dałyby efektów to wtedy w ostateczności Pepti albo Nutramigen:)

Ale na szczęście mamy już piękną buzię [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
Ale.ma włosiska[emoji16][emoji16]

Ale na szczęście mamy już piękną buzię ♥️♥️♥️
Dziękuje.
Już rozumiem po waszych odpowiedziach. Ale tak to na szybko chciałam coś kupić bo było późno, sobota a w domu koncowka mleka. Położna doradziła Pepti a pani w aptece nie potrafiła się wypowiedzieć na temat tego mleka. Dałam małej tylko butelkę jedną w nocy i dopiero doczytałam co napisała Kasia. Odstawiłam odrazu a rano K pobiegał po aptekach w poszukiwaniu bebilonu HA.

Śliczna :)

Jaka byla u Ciebie temperatura ze założyłas kombinezon? :)
Mnie się caly czas wydaje ze bedzie jej za cieplo :D
U nas też zimno. Mała wczoraj i dziś kombinezon. Tylko jeden za mały. A ten co kupiłam w smyk 62 bo myślałam że na jesieni już tyle będzie miała bo nie sądziłam że urodze pchelke nie całe 2,5kg jest o wiele za duży i wygląda jakby się w nim topila. Jutro muszę jechać z nią i kupić jej coś w rozmiarze 56.
Po prostu komiczne wyglądała wczoraj [emoji23][emoji23]
Ale nie miałam serca wciskać ja w za krótki kombinezon gdzie nozek nie wyprostuje.
IMG_20180922_151015.jpg

Załączniki

• IMG_20180922_151015.jpg
    IMG_20180922_151015.jpg
    60,7 KB · Wyświetleń: 598
reklama
U nas też zimno. Mała wczoraj i dziś kombinezon. Tylko jeden za mały. A ten co kupiłam w smyk 62 bo myślałam że na jesieni już tyle będzie miała bo nie sądziłam że urodze pchelke nie całe 2,5kg jest o wiele za duży i wygląda jakby się w nim topila. Jutro muszę jechać z nią i kupić jej coś w rozmiarze 56.
Po prostu komiczne wyglądała wczoraj [emoji23][emoji23]
Ale nie miałam serca wciskać ja w za krótki kombinezon gdzie nozek nie wyprostuje. Zobacz załącznik 901078

No faktycznie sporawy :)
Ale przynajmniej bylo jej cieplutko :)

Do góry