reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Taki kombinezon małemu kupiłam w piątek w pepco i dzisiaj się już przydał na wyjście na obiad do dziadków ☺ rozm 68 30 zł
Ciut za duży, tzn rękawki wywinęłam a nogawki prawie dobre. Z resztą już ubranka na 62 na styk są. Ale w dniu szczepienia był mierzony i 62 cm ma właśnie
Zobacz załącznik 901008
Duży chłopczyk :)
Moja tez juz śmiga w kombinezonach .Ale złości się trochę na spacerach jak by jej źle w nich było.
2018-09-22-15-31-55.jpg
IMG_20180923_155112_600x800.jpg

Załączniki

• 2018-09-22-15-31-55.jpg
    2018-09-22-15-31-55.jpg
    170,5 KB · Wyświetleń: 383
  • IMG_20180923_155112_600x800.jpg
    IMG_20180923_155112_600x800.jpg
    138,5 KB · Wyświetleń: 395
reklama
@klaudiaa975 Bebilon Pepti to juz ostatecznośc. To juz jest lek a nie mleko modyfikowane. Tymbardziej, że nie masz pewności czy mała ma nietolerancje.
Zobacz moja Jagódka jaką miała wysypana całą buzke i nawet wtedy pediatra nie dała pepti.
Kazała spróbować Nan optipro plus HA ( wczesniej pila nan optipro plus) do tego maść robiona w aptece na buzke i wszystko zeszło:) to mleczko wystarczyło
Nasza pediatra mówiła, że jezeli ta maść i mleko nie dałyby efektów to wtedy w ostateczności Pepti albo Nutramigen:)

Ale na szczęście mamy już piękną buzię ♥️♥️♥️

Załączniki

• 20180922_145435.jpg
    20180922_145435.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 145
@klaudiaa975 Bebilon Pepti to juz ostatecznośc. To juz jest lek a nie mleko modyfikowane. Tymbardziej, że nie masz pewności czy mała ma nietolerancje.
Zobacz moja Jagódka jaką miała wysypana całą buzke i nawet wtedy pediatra nie dała pepti.
Kazała spróbować Nan optipro plus HA ( wczesniej pila nan optipro plus) do tego maść robiona w aptece na buzke i wszystko zeszło:) to mleczko wystarczyło
Nasza pediatra mówiła, że jezeli ta maść i mleko nie dałyby efektów to wtedy w ostateczności Pepti albo Nutramigen:)

Ale na szczęście mamy już piękną buzię [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
Ale.ma włosiska[emoji16][emoji16]

Ale na szczęście mamy już piękną buzię ♥️♥️♥️
Dziękuje.
Już rozumiem po waszych odpowiedziach. Ale tak to na szybko chciałam coś kupić bo było późno, sobota a w domu koncowka mleka. Położna doradziła Pepti a pani w aptece nie potrafiła się wypowiedzieć na temat tego mleka. Dałam małej tylko butelkę jedną w nocy i dopiero doczytałam co napisała Kasia. Odstawiłam odrazu a rano K pobiegał po aptekach w poszukiwaniu bebilonu HA.

Śliczna :)

Jaka byla u Ciebie temperatura ze założyłas kombinezon? :)
Mnie się caly czas wydaje ze bedzie jej za cieplo :D
U nas też zimno. Mała wczoraj i dziś kombinezon. Tylko jeden za mały. A ten co kupiłam w smyk 62 bo myślałam że na jesieni już tyle będzie miała bo nie sądziłam że urodze pchelke nie całe 2,5kg jest o wiele za duży i wygląda jakby się w nim topila. Jutro muszę jechać z nią i kupić jej coś w rozmiarze 56.
Po prostu komiczne wyglądała wczoraj [emoji23][emoji23]
Ale nie miałam serca wciskać ja w za krótki kombinezon gdzie nozek nie wyprostuje.
IMG_20180922_151015.jpg

Załączniki

• IMG_20180922_151015.jpg
    IMG_20180922_151015.jpg
    60,7 KB · Wyświetleń: 603
reklama
U nas też zimno. Mała wczoraj i dziś kombinezon. Tylko jeden za mały. A ten co kupiłam w smyk 62 bo myślałam że na jesieni już tyle będzie miała bo nie sądziłam że urodze pchelke nie całe 2,5kg jest o wiele za duży i wygląda jakby się w nim topila. Jutro muszę jechać z nią i kupić jej coś w rozmiarze 56.
Po prostu komiczne wyglądała wczoraj [emoji23][emoji23]
Ale nie miałam serca wciskać ja w za krótki kombinezon gdzie nozek nie wyprostuje. Zobacz załącznik 901078

No faktycznie sporawy :)
Ale przynajmniej bylo jej cieplutko :)

Do góry