reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Byłyśmy na pobraniu krwi. Myślałam, że poduszek te baby. Pod koniec pobierania mała już zaczęła przysypiac a po wyjściu z gabinetu ja się uplakalam. Nie wiem jak ja pójdę na szczepienie jak przy pobraniu krwi mi serce pękało ..

reklama
Ładny bardzo i na inne okazje tez się przyda :)

My chrzest to tak na marzec chyba, mała będzie miała już 8 miesięcy także już będzie bardziej kumata, będzie siedzieć potrafiła, raczkować, nawet i coś sama będzie zajadać mogła na tej imprezie po kościele itd także ja tak wole i szczerze to mnie zdanie teściowej nie interesuje, bo ona to przecież chrzcili jak najszybciej się da i pewnei tez zaniedlugo zaczną temat jego rodzice, ale niepotrzebnie, bo nie będą mi narzucać takich spraw kiedy i jak i co i gdzie.. co to to nie.
Także od stycznia będę już planowała kreacje, ozdoby, tort itd
My też bliżej wiosny :)

Załączniki

• 20180921_130235.jpg
    20180921_130235.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 103
Maja będzie miala równo 3 miesiące.
Urodziła się 28 lipca i chrzciny 28 października.
Aleks mial bodajże 4 miesiące. Bo on z kolei 20 lipca a chrzciny o ile dobrze pamiętam 16 listopada
My też robimy chrzciny 28 października , ale nie mam kompletnie pomysłu co na siebie włożyć :) za tydzień chyba wybiorę się na jakieś zakupu bo czas leci a nic nie mam

My też robimy chrzciny 28 października , ale nie mam kompletnie pomysłu co na siebie włożyć :) za tydzień chyba wybiorę się na jakieś zakupu bo czas leci a nic nie mam
My planujemy chrzciny 11 listopada, bo u nas w kościele zawsze są w 2 niedzielę chrzty :) zastanawiam sie jaki rozmiar ubranek będzie nosił wtedy mój mały:) chciałam mu zamówić taki komplecik na allegro :)

reklama
Do góry