reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
U mnie dzieci idą spać koło 20 stej. Leo mial dzisiaj pobudkę przed 24, potem po 2 i o 5.30 i wstaliśmy o 9. Ale po 2 zasnęłam jak go karmiłam. Leo też spal obok. Chyba mu to bardzo pasowalo :).
Dzisiaj przyszła zamówiona karuzela do łóżeczka. Po Marcie karuzeli nie znalazłam. Zapadła się pod ziemię. Nawet ostatnio wysprzątaliśmy piwnice jak jej szukaliśmy....
A jaką karuzele zamówiliście? My też musimy nową kupić bo po córce się popsuła.

Dziękuję Kochana, słabo. Zielony jest... Ale ładnie katarkiem schodzi. Jestem na urodzinachh u siostrzenicy i kurczę trochę młoda się męczy. Zjemy torta i spadamy. Smaczka narobiłaś zdjęciem ciast:) dobrze,że tu są tez:D
Jak jest zielony to może być pokarm który ulewa do dróg oddechowych.
My mamy takie gile zielone.

Jakie kropelki polecacie na brzuszek?
Nam pomogły delicol i kolzym (to to samo enzym Laktaza). Często dzieci mają problemy z tolerancja laktozy. I od tego są bóle brzucha, gazy i problemy z kupami.
U nas była duża poprawa po odstawieniu nabiału, ale jak zaczęłam dawać te krople to praktycznie od pierwszej dawki wszystko wróciło do normy

reklama
Do góry