reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
U mnie dzieci idą spać koło 20 stej. Leo mial dzisiaj pobudkę przed 24, potem po 2 i o 5.30 i wstaliśmy o 9. Ale po 2 zasnęłam jak go karmiłam. Leo też spal obok. Chyba mu to bardzo pasowalo :).
Dzisiaj przyszła zamówiona karuzela do łóżeczka. Po Marcie karuzeli nie znalazłam. Zapadła się pod ziemię. Nawet ostatnio wysprzątaliśmy piwnice jak jej szukaliśmy....
A jaką karuzele zamówiliście? My też musimy nową kupić bo po córce się popsuła.

Dziękuję Kochana, słabo. Zielony jest... Ale ładnie katarkiem schodzi. Jestem na urodzinachh u siostrzenicy i kurczę trochę młoda się męczy. Zjemy torta i spadamy. Smaczka narobiłaś zdjęciem ciast:) dobrze,że tu są tez:D
Jak jest zielony to może być pokarm który ulewa do dróg oddechowych.
My mamy takie gile zielone.

Jakie kropelki polecacie na brzuszek?
Nam pomogły delicol i kolzym (to to samo enzym Laktaza). Często dzieci mają problemy z tolerancja laktozy. I od tego są bóle brzucha, gazy i problemy z kupami.
U nas była duża poprawa po odstawieniu nabiału, ale jak zaczęłam dawać te krople to praktycznie od pierwszej dawki wszystko wróciło do normy

reklama
Do góry