Bajunia
Fanka BB :)
To może jedz więcej owoców, jabłek, winogron, śliwek to dziecko też powinno zareagować łatwiejszą kupką. I pij dużo ☺Karmię piersią[emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może jedz więcej owoców, jabłek, winogron, śliwek to dziecko też powinno zareagować łatwiejszą kupką. I pij dużo ☺Karmię piersią[emoji4]
A jaką karuzele zamówiliście? My też musimy nową kupić bo po córce się popsuła.U mnie dzieci idą spać koło 20 stej. Leo mial dzisiaj pobudkę przed 24, potem po 2 i o 5.30 i wstaliśmy o 9. Ale po 2 zasnęłam jak go karmiłam. Leo też spal obok. Chyba mu to bardzo pasowalo .
Dzisiaj przyszła zamówiona karuzela do łóżeczka. Po Marcie karuzeli nie znalazłam. Zapadła się pod ziemię. Nawet ostatnio wysprzątaliśmy piwnice jak jej szukaliśmy....
Dziękuję Kochana, słabo. Zielony jest... Ale ładnie katarkiem schodzi. Jestem na urodzinachh u siostrzenicy i kurczę trochę młoda się męczy. Zjemy torta i spadamy. Smaczka narobiłaś zdjęciem ciast dobrze,że tu są tez
Jakie kropelki polecacie na brzuszek?
To dobra butelka. Z niej nie leci tak dużo jak z niektórych innych. Z tommee teepee dużo bardziej leci.Używam takiej z Aventu antykolkowej wyglądem ma przypominać sutka. Ona się chyba nazywa Natural.
Jak jest zielony to może być pokarm który ulewa do dróg oddechowych.Dziękuję Kochana, słabo. Zielony jest... Ale ładnie katarkiem schodzi. Jestem na urodzinachh u siostrzenicy i kurczę trochę młoda się męczy. Zjemy torta i spadamy. Smaczka narobiłaś zdjęciem ciast dobrze,że tu są tez
Nam pomogły delicol i kolzym (to to samo enzym Laktaza). Często dzieci mają problemy z tolerancja laktozy. I od tego są bóle brzucha, gazy i problemy z kupami.Jakie kropelki polecacie na brzuszek?
A ja dziś karpatkę upiekłamZapraszam na kawę
Zobacz załącznik 893721
Czy masz dziś urodziny? Jeśli tak to wszystkiego najlepszegoZapraszam na kawę
Zobacz załącznik 893721