Anulaa88
Fanka BB :)
Piję bardzo dużo i jem owoce[emoji4] niestety to nie pomaga.To może jedz więcej owoców, jabłek, winogron, śliwek to dziecko też powinno zareagować łatwiejszą kupką. I pij dużo [emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piję bardzo dużo i jem owoce[emoji4] niestety to nie pomaga.To może jedz więcej owoców, jabłek, winogron, śliwek to dziecko też powinno zareagować łatwiejszą kupką. I pij dużo [emoji5]
Ja mam dr Browns antykolkowy z szeroką szyjka i leci jeszcze wolniej niż z aventu. Jestem bardziej zadowolonaTo dobra butelka. Z niej nie leci tak dużo jak z niektórych innych. Z tommee teepee dużo bardziej leci.
Oooo to muszę spróbować. Niech się Majka nawet przy butelce trochę pomeczy jak będę miała potrzebę znów dać moje z butli czy Damianowi czy mojej mamie odciągnąć.Ja mam dr Browns antykolkowy z szeroką szyjka i leci jeszcze wolniej niż z aventu. Jestem bardziej zadowolona
Po powrocie ze szpitala[emoji4] teraz już nie ma takich wskazań żeby nie wychodzić od razu. Byłam na półgodzinnym spacerze. Teraz już chodzę na 1.5-2h spacery. A Michaś będzie miał w poniedziałek 3 tygodnieDziewczyny po jakim czasie wychodziłyście na spacer z maluszkami?
Mi położna kazała po 2 tygodniach? A jutro ma być piękna pogoda, a mały 12 dni będzie jutro miał. Chciała bym skorzystać? Jakie są wasze doświadczenia?
O Rety. Już jadę☺ ja mam teraz po porodzie taką ochotę na słodkie. Właśnie jestem u taty na urodzinach. Mama uciekła szarlotkę ☺ już zgubiłam rachubę ile kawałków zjadłam ale sporo☺Zapraszam na kawę
Zobacz załącznik 893721
Tiny love chyba wyspa marzeń.A jaką karuzele zamówiliście? My też musimy nową kupić bo po córce się popsuła.
Dziękuję bardzo :*Czy masz dziś urodziny? Jeśli tak to wszystkiego najlepszego