reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny po jakim czasie wychodziłyście na spacer z maluszkami?
Mi położna kazała po 2 tygodniach? A jutro ma być piękna pogoda, a mały 12 dni będzie jutro miał. Chciała bym skorzystać? Jakie są wasze doświadczenia?
My pierwszy spacer zaliczyliśmy jak młoda miała 4 dni na jakieś pół godziny. Następnego dnia na godzinę A teraz to już na 2-3godziny chodzimy.

Dziewczyny po jakim czasie wychodziłyście na spacer z maluszkami?
Mi położna kazała po 2 tygodniach? A jutro ma być piękna pogoda, a mały 12 dni będzie jutro miał. Chciała bym skorzystać? Jakie są wasze doświadczenia?

Cooo? Jak to po 2 tyg? Oszalała chyba. Ja byłam już w 5 dobie życia i moja położna i pediatra powiedzieli, że to bardzo dobrze :)

reklama
Mamusie co polecacie na przeziębienie przy kp ? Od wczoraj mam katar i zatkany nos.. super .. :( :( dzisiaj byłam na zakupach 3 godz ,obkupilam Maliwinke i Filipa na konto nawet nie zaglądam , ale kupić.. trzeba za darmo nikt nie da ubranek i od kogo nie ma dostać po dzieciach bo nie mamy w rodzinie maluszków wszystko stare ludzie.. :pP pierwsz raz dzisiaj mała została z kimś , zostawiłam ja u siostry , w tym czasie zjadła sztuczne mleczko 90 ml , cały czas miałam wyrzuty sumienia że ja zostawilam jest bez mnie ale tak chociaż na spokojnie zrobiłam sobie zakupki , naswet sobie cos wkoncu kupiłam buty za 30 zł z wyprzedazy , jakoś ostatnio wszystko dla dzieci , czasem o sobie trzeba pamiętać coś kupić odpoczac psychicznie od codzienności
Ciężko mi ostatnio nadrobić forum

Do góry