reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Moim chłopakom nie ropialo ani nie pękło miejsce po szczepionce. U Izy też się na razie nie zapowiada ale jutro małą kończy dopiero 18dni.

reklama
Ja zapomnialam ze ona miala takie szczepienie i ze trzeba to zobaczyc :p
Kurde u mojego nawet śladu nie ma...I nic się nie dzieje.
Kamilowi dosypali coś do picia. Spał od 20 do 1. W między czasie były dwie przesiadki. Przed 4 poszedł na cpn , portfel gruby , więc nic go nie zdziwiło. Wyciąga Plik pieniędzy, ale nie prawdziwych. Jakiś ruskich starych pieniędzy, owiniete w 50euro..
10 tysięcy poszło się j.. . Znowu mieszkanie stoi w miejscu, my bez kasy, nawet na głupia pizze nie pójdziemy bo pieniądze z opieki poszły na opłaty. Płakać się chce ....
Współczuję... jakaś masakra.

No w nocy psikalam sola i sciagalam. Teraz zrobię inhalacjw z soli hipertonicznej chyba bo gile lekko zielone...
U nas też zielone ale pediatra stwoedzil że albo drogi oddechowe się oczyszczają albo mleko ulewa do dróg oddechowych.
A inhalacji z soli mi nie zalecala żeby nie rozrzedzic wydzieliny bo dziecko cały czas leży i ścieknie mu to wszystko na oskrzela nie daj Boże. Także ja psikam woda morska i odciagam jak już jest potrzeba podciągania

reklama
U nas też zielone ale pediatra stwoedzil że albo drogi oddechowe się oczyszczają albo mleko ulewa do dróg oddechowych.
A inhalacji z soli mi nie zalecala żeby nie rozrzedzic wydzieliny bo dziecko cały czas leży i ścieknie mu to wszystko na oskrzela nie daj Boże. Także ja psikam woda morska i odciagam jak już jest potrzeba podciągania
O widzisz, dzięki za info. A mój pediatra zawsze zalecam inhalacje. Już jej zrobiłam, ale po na brzuszek... żeby scieklo. Tragedii nie ma, jak ściągnę to nie słychać kataru. A u Was już lepiej?

Do góry