reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U nas chorobowe. Od wczoraj mąż źle się czuje. Dziś starszy syn leży plackiem, ma gorączkę. Młodszy też coś mówi, że mu zimno i się położył no masakra. Mam tylko nadzieję, że nie zarażą Izy.

Uuu nieciekawie. U nas w rodzinie też choroby i z małą nie wizytujemy już. Jutro chcemy się wybrać do innego miasta na zakupy z nią i do teściów ale teść też ostatnio coś chorował i nie jestem przekonana czy powinniśmy go odwiedzać.

reklama
Niektóre Wasze miesieczne dzieci nie dobily do 4kg a moj tygodniowy maluszek wazyl tyle przy wypisie :D uzywamy pampersow 1, bo 2 nieporeczne. Niby tyle wazy a wyglada normalnie, nie jest jakis upasiony. Dzisiaj pierwsza wizyta poloznej sie.odbyla. ze wzgledu na odchodzaca skorke musimy go.wykapac w nadmanganianie potasu. Pokazala mi pozycje spod pachy opierajac go sobie na poduszkach, bo niedlugo moge nie dac rady trzymac go na rekach. I ze wzgledu na obojczyk kazala ciasno opatulac tylko, ze on jest taki silny, ze i tak sie uwalnia. Potrafi podniesc sobie mojego ogromnego cyca i ustawiac do buzi :D

Niezły klopsik :) mojej Zosi też skóra schodziła płatami. Do kąpieli używamy emolium a skóra zeszła szybko po kremie tez emolium.

W tych autokarach to trzeba się pilnować. To ktoś sobie drugą wypłatę zafundował. Bo tam przecież wszyscy z pracy wracali i musieli wiedzieć że ma kasę przy sobie. Pomyślcie żeby wypłatę dostawał na konto bo tak to za każdym razem strach
Współczuję..
Dostają do ręki.. będzie woził inaczej. Załamani jesteśmy .. niby tylko pieniądze i zdrowie ważniejsze ale tak żal , bo za to już było tyle planów , już miało być tak pięknie ehh

Dziewczyny a jak u Waszych pociech wyglądają miejsca po szczepieniu na gruźlicę? I który dokładnie tydzień życia.
U nas jutro Maja kończy 5 tyg i jeszcze nic nie pękło. Baaa nie zapowiada się żeby się to miało stać w najbliższym czasie. Ledwo czuć guzek pod palcem. Zobacz załącznik 893516
U nas 4 tygodnie skończone w środe i jest już ranka, zbiera się ropka

reklama
Dziękuję dziewczyny za życzenia zdrowia, przyda się na razie tylko czują się osłabieni nie mają gorączki. Jedyny plus, że o 20.30 cała trójka już spała gdzie normalnie ciężko chłopaków zagonić do łóżka o 22.

Klaudia, jakaś masakra z tym co Was spotkało. Bestie nie ludzie. Człowiek ciężko charuje na obczyźnie A taka hiena jedna z drugą ukradnie....szkoda słów normalnie. Tak mi przykro

Do góry