reklama
Anulaa88
Fanka BB :)
Kurde u mojego nawet śladu nie ma...I nic się nie dzieje.Ja zapomnialam ze ona miala takie szczepienie i ze trzeba to zobaczyc
Współczuję... jakaś masakra.Kamilowi dosypali coś do picia. Spał od 20 do 1. W między czasie były dwie przesiadki. Przed 4 poszedł na cpn , portfel gruby , więc nic go nie zdziwiło. Wyciąga Plik pieniędzy, ale nie prawdziwych. Jakiś ruskich starych pieniędzy, owiniete w 50euro..
10 tysięcy poszło się j.. . Znowu mieszkanie stoi w miejscu, my bez kasy, nawet na głupia pizze nie pójdziemy bo pieniądze z opieki poszły na opłaty. Płakać się chce ....
Anulaa88
No☹ i to całe odciąganie ☹Echhh...Ale młoda ma katar;(;(;( najgorsze co może być dla małego dziecka uważam...;(;(;(
G
gosc12
Gość
A takiemu maluszkowi można robić inhalacje z soli fizjologicznej ? Jeśli tak , to tym próbuj ja kurować :**Echhh...Ale młoda ma katar;(;(;( najgorsze co może być dla małego dziecka uważam...;(;(;(
zanka200389
Katar i kaszel najgorsze dla dziecka małegoEchhh...Ale młoda ma katar;(;(;( najgorsze co może być dla małego dziecka uważam...;(;(;(
Mikasa7
No w nocy psikalam sola i sciagalam. Teraz zrobię inhalacjw z soli hipertonicznej chyba bo gile lekko zielone...A takiemu maluszkowi można robić inhalacje z soli fizjologicznej ? Jeśli tak , to tym próbuj ja kurować :**
U nas też zielone ale pediatra stwoedzil że albo drogi oddechowe się oczyszczają albo mleko ulewa do dróg oddechowych.No w nocy psikalam sola i sciagalam. Teraz zrobię inhalacjw z soli hipertonicznej chyba bo gile lekko zielone...
A inhalacji z soli mi nie zalecala żeby nie rozrzedzic wydzieliny bo dziecko cały czas leży i ścieknie mu to wszystko na oskrzela nie daj Boże. Także ja psikam woda morska i odciagam jak już jest potrzeba podciągania
Menia2018
Można robić, tylko maseczkę połóż obok buzi, a nie bezpośrednio do twarzy. Tak mi pediatra kiedyś mówił.A takiemu maluszkowi można robić inhalacje z soli fizjologicznej ? Jeśli tak , to tym próbuj ja kurować :**
reklama
Mikasa7
O widzisz, dzięki za info. A mój pediatra zawsze zalecam inhalacje. Już jej zrobiłam, ale po na brzuszek... żeby scieklo. Tragedii nie ma, jak ściągnę to nie słychać kataru. A u Was już lepiej?U nas też zielone ale pediatra stwoedzil że albo drogi oddechowe się oczyszczają albo mleko ulewa do dróg oddechowych.
A inhalacji z soli mi nie zalecala żeby nie rozrzedzic wydzieliny bo dziecko cały czas leży i ścieknie mu to wszystko na oskrzela nie daj Boże. Także ja psikam woda morska i odciagam jak już jest potrzeba podciągania