A zgłosił to na policję? Może ktoś coś widział. Może gdzieś kamery były.Kamilowi dosypali coś do picia. Spał od 20 do 1. W między czasie były dwie przesiadki. Przed 4 poszedł na cpn , portfel gruby , więc nic go nie zdziwiło. Wyciąga Plik pieniędzy, ale nie prawdziwych. Jakiś ruskich starych pieniędzy, owiniete w 50euro..
10 tysięcy poszło się j.. . Znowu mieszkanie stoi w miejscu, my bez kasy, nawet na głupia pizze nie pójdziemy bo pieniądze z opieki poszły na opłaty. Płakać się chce ....
reklama
G
gosc12
Gość
Moja ma identyczne miejsce po szczepieniuDziewczyny a jak u Waszych pociech wyglądają miejsca po szczepieniu na gruźlicę? I który dokładnie tydzień życia.
U nas jutro Maja kończy 5 tyg i jeszcze nic nie pękło. Baaa nie zapowiada się żeby się to miało stać w najbliższym czasie. Ledwo czuć guzek pod palcem. Zobacz załącznik 893516
Tak tylko nie pamiętam kiedy się tam ropa zebrała u Aleksa i kiedy to pękło [emoji23]Moja ma identyczne miejsce po szczepieniu
G
gosc12
Gość
Nie bo to w autokarze.. setki ludzi się przewija , działo się to w nocy nikt nic nie widział. Siedział na samym tyle pod oknem.. idealny dla złodzieja..A zgłosił to na policję? Może ktoś coś widział. Może gdzieś kamery były.
G
gosc12
Gość
Już powinno. Możliwe , że się nie zbierze ?Tak tylko nie pamiętam kiedy się tam ropa zebrała u Aleksa i kiedy to pękło [emoji23]
Teoretycznie koło 4-5 tygodnia może już pękac. Moja konczu dziś w nocy 5 tygodni. Twoja dzień później.Już powinno. Możliwe , że się nie zbierze ?
Raczej się zbierze i pięknie. Tylko pytanie kiedy.
Eh... Masakra.Nie bo to w autokarze.. setki ludzi się przewija , działo się to w nocy nikt nic nie widział. Siedział na samym tyle pod oknem.. idealny dla złodzieja..
Bajunia
Fanka BB :)
W tych autokarach to trzeba się pilnować. To ktoś sobie drugą wypłatę zafundował. Bo tam przecież wszyscy z pracy wracali i musieli wiedzieć że ma kasę przy sobie. Pomyślcie żeby wypłatę dostawał na konto bo tak to za każdym razem strachKamilowi dosypali coś do picia. Spał od 20 do 1. W między czasie były dwie przesiadki. Przed 4 poszedł na cpn , portfel gruby , więc nic go nie zdziwiło. Wyciąga Plik pieniędzy, ale nie prawdziwych. Jakiś ruskich starych pieniędzy, owiniete w 50euro..
10 tysięcy poszło się j.. . Znowu mieszkanie stoi w miejscu, my bez kasy, nawet na głupia pizze nie pójdziemy bo pieniądze z opieki poszły na opłaty. Płakać się chce ....
Współczuję..
Biedroneczka10
U nas krochmal pomagał przy córce a teraz te kosmetyki AA i love You baby po trzech razach już było super.Tylko emolienty chyba maja natluszczac? Bo nadmanganian niby ma wysuszyc, zeby skorka odpadla. Cel ten sam
reklama
Paulana
To Michał miał 1.5 tygodnia temu 3500g i dalej 1 używamy[emoji23][emoji16]
My też na jedynkach jeszcze jedziemy ale myślę że skończymy zapasy i włączam 2ki