reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A macie czasami takie uczucie jak w brzuszku coś wam tam tak „pyrka” tzn tak pyka, to nie o czkawkę mi chodzi tylko takie jakby mała bąbelki puszczała albo bąka xd
Ja tak nieraz mam☺ właśnie się zastanawiam co to bo to takie bąbelki czuć jak mini jacuzzi, jak się nieraz dmucha przez słomkę do wody i takie bąbelki się robią. Ja to tak odczuwam. Może dzidzie buzią tak robią? Bo ja to czuję nisko w kroku prawie.

reklama
Właśnie odprowadzałam moich do windy i przyszła mama z noworodkiem w nosidełku bo już do domu ich wypisali. Jak popatrzyłam na tą maliznę , pytam ile waży bo taka kruszynka. Mama jej mówi , że 3100 to się przeraziłam bo moja Natalka tyle miała i ja już zapomniałam jakie malutkie jest takie dziecko. Ja myślałam , że 2 kg ma nie więcej.. Boziu a jak u znajomych teraz urodził się synek 1700g to ja już sobie nie wyobrażam jaki on musi być maleńki. Jak tu wziąć na ręce taką kruszynkę?

A przed chwilą położna nam mówiła że w nd 19-latka urodziła sn 4500g dziecko, pierwsze☺

witajcie ;) ja dziś pospałam do 9.40 :D coraz dłużej ostatnio śpię ;) @Gienio daj znać jak coś będziesz wiedziała :) @klaudiaa975 super, że tak świetnie sobie radzisz z malutką :) @Ewka34 dobrze, że małą zbadali, podadzą antybiotyk i szybko wrócicie do domku :) do mnie właśnie przed chwilą pisała koleżanka, że urodziła, miała termin na 25 lipca i dziś rano urodziła :) mała waży 3650 :)

Ja mam już dzieciaki w domu, właśnie ich teściowe przywieźli. Czekam na kuriera bo ma przywieźć towar dla męża i zbieram się z dzieciakami nad jezioro bo upał straszny od rana.
Obiadu nie robię, mam swoje pierogi mrożone.
Korzystajcie z pogody i spędzicie czas miło :) stęsknili się na pewno za Tobą. Miłego Dnia :*

reklama
Dzień dobry w kolejny upalny dzień! Przypominam że dziś ostatnia szansa żeby zostać lipcową mamą 2018 :p

Ja wczoraj dość aktywnie bo udało mi się ogarnąć całą łazienkę a z pokojami mój mi pomógł także jest czysto :cool2: Pogoda nic a nic nie ustępuje. Dziś już wywiesiłam 2 pralki ciuchów i ręczników, pomyłam sobie klapki - uznałam że do szpitala wezmę japonki męża bo w swoje nie wejdę na razie.
Mam dziś ambitny plan ogolić nogi a wiem że to będzie mega wyczyn bo prawą nogę spoko a z lewą gorzej bo jakoś więcej mi brzuch wtedy przeszkadza :p
Jak mój wstanie po nocce i się ogarnie to skoczymy sobie do sklepu na małe zakupy bo niektóre produkty już się kończą.
W sobotę przy grillu pogryzły mnie meszki i niedość że lewa noga bardziej mi puchła to zaatakowały bardziej lewą i nawet palcami ruszać nie mogę a swędzi jak cholera...

Miłego dnia życzę!! :-) :)

Do góry