reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mój synek dwa tygodnie temu też już był bardzo nisko główką , że na usg nie dało się podejrzeć. Ale szyjkę miałam 3.20 to podejrzewam, że blisko terminu mogę rodzić. Gin nigdy nie powie , że na pewno urodzi się wcześniej bo to w każdej chwili może ulec zmianie. Trzeba czekać i już☺
Ja o tym wiem, dlatego się śmieje ;) Nigdy nic nie wiadomo :) a co do femibionu zamawiałam na allecco za 40zl.

reklama
Cześć Dziewczyny.
U mnie dziś gorrrraco. Młody został w domku bo bardzo prosił że nie chce do przedszkola u tak mi się to szkoda zrobiło,że wakacji nie ma żadnych. Ja już wstawiłam dwie pralki, obmylam kaloryfery z kurzu, posprzątałem odkurzaczem i na mokro. Jestem mokra..... teraz muszę się zebrać i iść po mięso na obiad. Ciężki dzień się zapowiada. Ale wszystko mam zrobione. Wybiorę nasze pościele i założę już moje nowe, piękne przescieradlo brązowe na polog:D haha. Wstrzymuje się tylko z ubraniem łóżeczka dla młodej...

Co do witamin już Wam pisałam, brałam fembion, ale w Gemini znalazłam vitaminer prenatal, też są witaminy i dha, skład bardzo podobny, ale kosztują 20 zl:)

Cześć dziewczyny ;) Ja już po badaniach, za gbs płaciłam 40 zł ( z pochwy i odbytu). Ktg wyszło dobrze, tak mi powiedziała położna :) u mnie na razie pochmurno , ale ciepło..ciekawe czy zmieni się ta pogoda..
No to fajnie[emoji4] wychodzi co jakiś czas słońce znad tych chmur[emoji16] będzie pewnie kolejny dzień upał

Cześć dziewczynki. U mnie dziś ciężka noc. Lało strasznie pół nocy, a z deszczem przyszła taka duchota że mąż wiatrak ustawił koło mnie i włączył bo myślałam że się zaraz udusze dosłownie.
Jutro wizyta u mojego lekarza. Zobaczymy co powie.
U mnie było podobnie, nie dałam rady zasnąć w sypialni... spałam w salonie na sofie przy wiatraku, co chwile się budziłam, bo było mi nie wygodnie, to o 6 wrocilam do sypialni i teraz znow się roztapiam...

Stacjonarnie u nich w sumie przypadkiem się dowiedziałam że czasem mają takie promocje więc teraz raz na czas zaglądam sprawdzić po ile. Ale raz mój mąż kupił mi femibion2 za uwaga 80 zł :O wysłałam go on nieświadomy myślał że to normalna cena hahaha jak przyszedł to mówi że ciąża strasznie dużo kosztuje jak 80 zł płacę za witaminy.
W DE kosztuje okolo 20€, dlatego ja w miarę możliwości kupowałam w PL, bo za ta cene miałam dwa opakowania.

Luiza gratulacje [emoji846] śliczne dziewczynki [emoji7] jak na bliźniaki, to super wagę miały. Pięknie sobie dajesz radę z małymi brzdącami.

Katinails dobrze by było jeszcze jakiś czas w dwupaku pochodzić. Maja jeszcze trochę podrośnie [emoji5]

Zanka to dobrze, że skurcze się wyciszyły. Zawsze lepiej mieć ciążę donoszoną [emoji846]

Rzeczywiście u Was niezłe upały. U nas dziś 21 stopni.

reklama
Hej :)

Przegielam wczoraj z tym sparzataniem,w zasadzie z oknami.. mam zakwasy na brzuchu :eek: i wieczorem chodzic nie moglam,tak mnie rwal krzyz.. :sorry:
U mnie spokoj i cisza.. mala od czasu do czasu sie powierci.. jutro wizyta u ginka to zobaczymy.. nie wiem tylko czy mam dzis zadzwonic i powiedziec ze bede, czy jutro rano.. :sorry2: jutro bede miec 39+1 ;)
U mnie tez goraco i parno..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry