reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Kutwa odszedł mi teraz duży kawałek czopa [emoji33][emoji33][emoji33]
Szyjka się może skracać i rozwarcie jakieś robić i czop odpada. Powoli Twój organizm się przygotowuje do wielkiego dnia. Postaraj się więcej odpoczywać jak jeszcze chcesz trochę w ciąży pochodzic.

Ja śpię tylko z wiatrakiem przy mnie inaczej mogę zapomnieć o spaniu.

reklama
Szyjka się może skracać i rozwarcie jakieś robić i czop odpada. Powoli Twój organizm się przygotowuje do wielkiego dnia. Postaraj się więcej odpoczywać jak jeszcze chcesz trochę w ciąży pochodzic.

Ja śpię tylko z wiatrakiem przy mnie inaczej mogę zapomnieć o spaniu.
Wcześniej trzy razy po nitce odchodził. Tak już od tygodnia ale dziś już sporo poszło. Z synem odszedł cały na raz jednego dnia rano, a następnego dnia wieczorem poszły wody :/

Nie dziwię się. Każdemu w domu lepiej. Do 18tego jeszcze sporo czasu może faktycznie lekarz zaproponuje Ci coś wcześniej. Pewnie też tak byś wolała skoro mała taka "niemała " :)
Wole wole bo mam już co dźwigać a do 18 jeszcze kawał czasu. Ale co tam bliżej niż dalej[emoji23]

Wcześniej trzy razy po nitce odchodził. Tak już od tygodnia ale dziś już sporo poszło. Z synem odszedł cały na raz jednego dnia rano, a następnego dnia wieczorem poszły wody :/
Mi odchodzi po kawałeczku już jakis czas, ale krwią nic nie jest podbarwiony. Z Martą w dzień porodu wszystko się zaczęło. Wczesniej nic się nie działo. Czułam się podobnie jak @miloscwczasachpopkultury ;).

@KatiNails
image.jpg
image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 433
  • image.jpg
    image.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 431
Ale silne i piękne dziewuszki i rzeczywiście każda jest inna :) super [emoji173]️ zdrówka i powodzenia dla Was.

U mnie dziś od wczoraj południa późnego czuje przypływ energii tzn zdążyłam jeszcze po 20 odkurzać hah i dziś mam tez pare planów żeby do 15 nie leżeć przez tyle h w łóżku tylko się zmobilizować.

U nas tez upały niestety :( Zobacz załącznik 881226
U Ciebie Przynajmiej burze, u nas po 35 i zero deszczu, rozpłynę się chyba :( ja już nie wiem co ze sobą zrobic...

reklama
Do góry