reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Moja wymarzona data nr 1 minęła w czwartek. Wymarzona data nr 2 minęła wczoraj więc już nie mam próśb;) A co jutro u Ciebie ciekawego że akurat jutro wybrałaś?? :D
Ja chciałam w lipcu i w sumie dalej chce. Tylko u mojego w firmie natłok obowiązków. W sumie jakby teraz miał wziąć wolne to też słabo. Każda data więc dobra, ale chyba tylko dla mnie. Młody wyleźć nie chce A moja perswazja widać nie działa. Na siłę go wydobywać nie będę więc codzienne seksy czy inne cuda na kiju u mnie odpadają. Szkoda tylko bo miałam nadzieję na "małe dziecko" i tym samym poród bez nacinania A tu się okazuje że go hoduje i hoduje więc pewnie bez ciecia się nie obędzie:(
Taka pierdółka, że i ja i mąż urodziliśmy się 26. jakiegoś miesiąca [emoji16] Druga opcja to 31.07 bo to urodziny mojego taty [emoji16]

reklama
Ale marudzicie na temperaturę [emoji16] U mnie też upał i ma tak teraz być cały czas, ale mi to nie przeszkadza. W mieszkaniu mam spoko, a jak zrobi się za ciepło, to włączam wiatrak. Ale ja lubiłam zawsze upały, to może dlatego mi one nie przeszkadzają :)

Plany na dzisiaj to zmienić pościel, umyć podłogę i spacer do pracy do taty na kawkę :)
Ja upalow nigdy nie lubiałam, chyba ze z drineczkiem przy basenie, ale teraz to zostaje mi kiszenie się w domu :p Chyba nago zacznę biegać po chacie a i tak nie wiem czy coś by to dało :D

Taka pierdółka, że i ja i mąż urodziliśmy się 26. jakiegoś miesiąca [emoji16] Druga opcja to 31.07 bo to urodziny mojego taty [emoji16]
Hyhy ja myslalam ze druga cora przyjdzie 24 bo pierwsza tez z 24 hyhy :p a tu psikus.. :D u mnie druga opcja to 6 ,a trzecia 9 bo my z tych dni , z kolei jest jeszcze 27 i 28 to dni moich rodzicow :p

Dziś jest równy miesiac do mojego terminu czyli 24 sierpnia. Zobaczymy, podobno już jest bardzo nisko na tyle, ze nie można było zobaczyć już jej buźki na usg. Lekarka coś jakby chciała zasugerować, ze może być szybciej. Ale ja uwierzę jak urodze :D
Moja jest tak nisko główka 4 tygodnie i nic :D ale to u mnie :D u Ciebie może być szybciej , czego Ci życzę :) mi zostały tylko 2 dni do terminu i nic :p

reklama
Do góry