reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Cześć,rodze 4 sierpnia.
Mialam badanie 8 stycznia i malenstwo mialo prawie 5 cm. :) serduszko zdrowe bardzo sie wiercilo machalo rączkami nozkami. Obecnie w sobotę koncze 12 tydzień zaczynam 13 tydzien. Czy ma ktoś zdj usg może pokazać, i czy znacie plec ? Na moim widac cos bylo miedzy nozkami ale nie wiem czy nie za wczesnie i czy to nie pepowina prosze o wasze zdjecia. Kolejna wizytę mam 2 lutego . Ja mecze się z bólem rwy kulszowej.
Pozdrawiam Was mamusie
Super! Domyslam sie mniej więcej jak to moglo wygladac. Wczoraj widzialm swojego o polowie mniejszego niż Twoj dzieciaczka machajacego konczynami jak opętany. Ta rwa kulszowa to zupełnie niezwiazana z ciążą? Jest jakis sposob, cos co mozesz stosowac i pomaga?

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was ma zalecenia od lekarza, żeby leżeć i tylko odpoczywać [emoji32]? Prawie dwa tyg w łóżku, łatwe to nie jest ....

Ostatnia edycja:
Dzięki za pytasz :* leków jeszcze nie wybrałam. W aptece nie było i mi dziewczyny zamówiły. :( Ale chyba trochę spacer na świeżym powietrzu mi pomógł bo nie dawno trzy kromki chleba tostowego z pasztetem zjadłam [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

No to dobrze :) juz będzie lepiej :* ja jak się przejdę to też zawsze mi się samopoczucie poprawia :)

Gratuluję wszystkim wizyt :)
@Wiola1985 ja też uwielbiam buraczki mmm :)

A z tym wiatrem to w radio słyszałam że jakiś orkan ma nad Polskę właśnie dzisiaj dotrzeć i ma strasznie wiać i padać śnieg także trzeba uważać na siebie jak się wychodzi z domu...

Wiola1985 trzymam mocno kciuki!!! Będzie Wszystko dobrze. Choć rozumiem Cię że pewnie jesteś zła, że wizyta jednak jutro

Ostatnia edycja:
Colorado ty z okolic Katowic tak jak ja. Termin mamy taki sam...więc i może smaki hahaha dlatego ogórkowa tak smakowała ;)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Super, że wizyty udane [emoji1] chłopcy zawsze się szybciej chwalą

An.nela pokaż zdjęcie, to ocenimy [emoji6] ja się kiedyś bawiłam we wczesne rozpoznawanie płci [emoji39]

Katinails ja zauważyłam, że przy niższych temperaturach i dużej ilości powietrza mdłości są mniejsze.

Augusta89 mam nadzieję, że nie będziesz musiała do porodu leżeć [emoji57] ja w pierwszej ciąży miałam podejrzenie odejścia wód i musiałam 2 miesiące leżeć.

Ja jeszcze nie zamawiałam z allieexpress. Za jakiś czas się skuszę [emoji1]

reklama
A propos zgagi to nalezy unikac pozycji leżącej po posiłku bo ona sprzyja zgadze. Mleko brzmi rozsadnie bo zobojetni kwas solny. Siemie lniane z kolei pokryje przelyk lepka warstwa i kwas choc sie cofnie to nie bedzie tak palił. Ah te nasze szalone hormony!

Do góry