reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Przez śnieg *

hchyyx8dnm3epjzo.png

reklama
Hej.melduje się po wczorajszej wizycie!synus ma 5,5cm:) tak,będzie chłopiec chodź po cichu liczyłam na córcię:p
Niestety dzis rano znosi miałam plamienie. Dzwoniłam do giną mówiące jak niemprzejdze do wieczora mam dzwonić on stawiam zemsto po badaniu.poniewaz łożysko imwszystko,jest ok

Hej.melduje się po wczorajszej wizycie!synus ma 5,5cm:) tak,będzie chłopiec chodź po cichu liczyłam na córcię:p
Niestety dzis rano znosi miałam plamienie. Dzwoniłam do giną mówiące jak niemprzejdze do wieczora mam dzwonić on stawiam zemsto po badaniu.poniewaz łożysko imwszystko,jest ok
O matko, znasz już płeć tak z całą pewnością? 5.5 cm to już kawał człowieka, Gratulacje!
Myślę że plamienie to własnie po badaniu. Jeśli wczoraj wszystko było ok to pewnie po prostu śluzówka podrażniona w wyniku badania. To teraz u nas standard. No ale wiadomo że czujność warto włączyć ;)

Ja też właśnie wcinam schabowego z surówką z kapusty szybki obiad po pracy jakoś weny dzisiaj nie miałam żeby wymyślić cos lepszego
NowaNatka ja po badaniu tez miałam lekkie plamienia spokojnie może też masz po tym

NowaNatka, gratulacje zdrowego synusia [emoji6] Dzisiaj z rana była dyskusja, że nie możliwe jest tak wcześnie poznać płeć a jednak można [emoji6][emoji4]Myślałam, że to tylko ja jestem takim skrajnym przypadkiem [emoji23][emoji6][emoji4] To plamienie to na pewno przez wczorajsze usg - mialas transwaginalne czy przez powłokę brzuszną?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

My nie mamy jeszcze imienia wybranego i ciuszków tez jeszcze nie kupuje, pewnie zakupy zacznę robić jak będzie płeć poznana albo kolo 7 miesiąca jak z córką :)
I też muszę wszytsko od podstaw kupić i chce teraz trochę poszaleć :) z córką nie mogłam więc teraz trochę nadrobie sasasa :D

Dzisiaj na obiad pyszny kotleciki schabowy z ziemniaczkami i buraczkami mniam :rolleyes2:
Dzisiaj już prawie brzuch nie boli na szczęście :) wydaje mi się że wczoraj to było z nerwów bo miałam stresujący dzień :(

O.. Buraczki.. Tez bym zjadła.. Uwielbiam je jeść.. Chyba jutro sobie zrobię same tylko buraczki, bo mięsa w dalszym ciągu nie mogę jeść :-)

reklama
Własnie sie dowiedziałam, że koleżanka z pracy była w ciązy...do wczoraj. Straciła w 7 tyg. Tak mi jej szkoda.... jeszcze gorszy stres ze musze na usg czekac tydzien.

W Uk mamy +8 stopni, ale wieje niesamowicie. W nocy furgały od sasiadów smietniki po ulicy. Spać sie nie dało. Zaraz dzwonie potwierdzić wizyte dzisian z położną...trzymajcie kciuki.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry