reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mam podobne podejście, bólu się w ogóle nie boję, takie życie, no musi boleć, no coś za "Coś";) obawiam się jedynie takich wypadków jak siku czy dwójka przy porodzie, bardzo chciałabym tego uniknąć :O.

Co do karmienia, nie czuję tego jeszcze, wydaje mi się to dużą abstrakcją, ale mam nadzieję, że wszystko przyjdzie naturalnie wraz z pokarmem :)

A tak poza tym to dziś miałam dzień zakupowy, od godziny 12 do 21 jeździliśmy po sklepach w poszukiwaniu jakiejś szafy komody dla naszej Małej, Ikea i jysk maja spoko ceny pod tym względem, teraz tylko musimy się zdecydować nad kolorami:), jednak głównym punktem było zamówienie wózka, fotelika i bazy do auta - mamy to! Stanęło na bebetto luca s-line i foteliku maxi cosi pebble ±, kamień z serca, że już zamówione :)., a wisienką na torcie był zakup kurki babci Dany;) - urocza jest:)
Zobacz załącznik 872184
Ja tez mam taka kurkę, z serii Maji Bohosiewicz ❤️

reklama
Witam się 1 lipca :)
Coraz bliżej do naszych spotkań z bąbelkami [emoji7]
Wczoraj rozmawiałam z mężem że to już lada dzień, zleci szybko, a kto wie czy się wcześniej jeszcze nie urodzi [emoji23] że może i my będziemy mieć drugie koniec końców z lipca. Nie przewidzi :D

Mnie przepowiadające wczoraj trochę dały popalić, ale po ciepłym prysznicu przeszły :)

Synciu mój za 20 dni kończy 4 lata :) za 2tyg impreza urodzinowa dla kolegów, a za 3 dla dziadków :)
Szykuje menu i na jedną i na drugą imprezę.
Może macie jakieś pomysły?
Na pewno będą muffiny z czekoladą i borówkami i z samą czekoladą. Ciasteczka kruche z czekoladą i zwykle kruche. Bo to takie na szybko. Torty.
No i dla dzieci też gorfy i myślałam o pizzerinach. A co jeszcze?
No i co ciekawego na imprezę dla dziadków.

To też chyba nie jest tak że jak czujesz na dole to tam jest główka. Mój ma czkawkę przynajmniej 5 razy dziennie i też czuje tylko na dole a leży posladkowo [emoji57] podobno dziecko podskakuje całe wtedy [emoji39] mnie akurat szturcha nożkami . Może po prostu czkawkę czuje się w dole brzucha ?
Ale oby faktycznie to była główka. I pewnie jest bo wątpię żeby twojej małej chciało się teraz przekręcać jeszcze w jakieś ' niedozwolone ' pozycje [emoji5]

No może i tak, ale akurat u mnie główka ciagle jest w dole, bez zmian od 22 tyg :) pewnie masz racje :) tak tak, mam taka nadzieje

Witam się 1 lipca :)
Coraz bliżej do naszych spotkań z bąbelkami [emoji7]
Wczoraj rozmawiałam z mężem że to już lada dzień, zleci szybko, a kto wie czy się wcześniej jeszcze nie urodzi [emoji23] że może i my będziemy mieć drugie koniec końców z lipca. Nie przewidzi :D

Mnie przepowiadające wczoraj trochę dały popalić, ale po ciepłym prysznicu przeszły :)

Synciu mój za 20 dni kończy 4 lata :) za 2tyg impreza urodzinowa dla kolegów, a za 3 dla dziadków :)
Szykuje menu i na jedną i na drugą imprezę.
Może macie jakieś pomysły?
Na pewno będą muffiny z czekoladą i borówkami i z samą czekoladą. Ciasteczka kruche z czekoladą i zwykle kruche. Bo to takie na szybko. Torty.
No i dla dzieci też gorfy i myślałam o pizzerinach. A co jeszcze?
No i co ciekawego na imprezę dla dziadków.

Oj tak zleci szybciutko ;)

Ciekawe, która się pierwsza rozpakuje i jak to pójdzie w kolejności ;)

Hmm, ja bym zrobiła koreczki z kabanoska, ogóreczka, papryki, ser żółty itd. Może jakies chrupki pare misek.
Popcorn :D, sałatka grecka może?

reklama
Dzień dobry

Ja się witam w lipcu, który powitał mnie dziś bezsennością :( nie śpię od 3.50. Do tego meczy mnie zgaga. A nie chce nic pic, czy jeść na zgage bo o 6 biorę letrox na czczo. I oczywiscie wczoraj wieczorem byl znowu jeden wielki płacz..cos czuje że na ten końcówce ciąży tak teraz ze mną będzie. Do tego o wszystko się wkurzam na męża i dre się na niego. Dobrze, że jest na tyle wyrozumiały, wie że to hormony i przychodzi tylko do mnie i podaje mi chusteczki albo się pyta czy już mi przeszła faza szejset.:D

Jeszcze troszeczkę musimy wytrzymać! Głowa do góry!
Hahaha i dlatego ja nie szukam takich rzeczy w grafice i ogólnie typu czop, łożysko itd.. i tak zostało mi 33 dni to czuje, ze wcześniej się dowiem albo później albo za miesiąc właśnie xd
No to ja byłam taka mądra i obejrzałam sobie jak wygląda cc. Chyba tylko po to, żeby się wystraszyc Hehe

Do góry