reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dlatego ja specjalnie nie kupowałam różnych rzeczy i zostawiłam je na liście prezentowej [emoji16] np podgrzewacz (już dostaliśmy od babci), karuzelę do łóżeczka, matę edukacyjną i ogólnie jakiekolwiek zabawki/grzechotki bo nie kupiliśmy ani jednej [emoji16]

Ja karuzele kupiłam, ale dlatego, bo była okazja. Tak to jeden gryzak do wody, taki pluszaka Ala szmateczka do trzymania w raczkach i 2 maskotki większe ma. Resztę dadzą przychodzący :D

reklama
U mnie się sprawdzają tortille z kurczakiem, sałata, ogórkiem,papryka i pomidorkiem smarowane twarożkiem. Kroje je potem na małe porcje na skos. Pięknie wyglądają i tak też smakują. Pierwsze znikają. Spróbuje zaraz znaleźć jakieś zdjęcie
CC748114-6184-42EA-8314-B5A78183E1E1.jpeg

Załączniki

• CC748114-6184-42EA-8314-B5A78183E1E1.jpeg
    CC748114-6184-42EA-8314-B5A78183E1E1.jpeg
    100,9 KB · Wyświetleń: 333
Ja się witam w lipcu, który powitał mnie dziś bezsennością :( nie śpię od 3.50. Do tego meczy mnie zgaga. A nie chce nic pic, czy jeść na zgage bo o 6 biorę letrox na czczo. I oczywiscie wczoraj wieczorem byl znowu jeden wielki płacz..cos czuje że na ten końcówce ciąży tak teraz ze mną będzie. Do tego o wszystko się wkurzam na męża i dre się na niego. Dobrze, że jest na tyle wyrozumiały, wie że to hormony i przychodzi tylko do mnie i podaje mi chusteczki albo się pyta czy już mi przeszła faza szejset.:D
No niestety hormony dają się we znaki.. oby dziś był lepszy dzień![emoji16][emoji16]

Ja za to miałam dzisiaj sny, niczym z horroru [emoji16] porody [emoji16]tzn mój[emoji23] rodziłam najpierw sn, potem jednak stwierdzono, że cc, ale po przewiezieniu na jakąś tam salę, stwierdzono, że jednak mogę wrócić rodzić sn[emoji16] Tak to jest jak przed snem naczytam się forum[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
@klaudiaa975 dzisiaj znowu gdzies wpadl mi temat tego czopu [emoji14] wpisalam czop ciazowy i w google grafika sa zdjecia ... troche zaluje, ze to oglądałam ;)
To w traumę można jakąś wpaść :p

Dlatego ja specjalnie nie kupowałam różnych rzeczy i zostawiłam je na liście prezentowej [emoji16] np podgrzewacz (już dostaliśmy od babci), karuzelę do łóżeczka, matę edukacyjną i ogólnie jakiekolwiek zabawki/grzechotki bo nie kupiliśmy ani jednej [emoji16]
Ja dziewczynkom teraz nie kupiłam ani pół zabawki, a mam tego już cały kosz :p Nie kupujcie dzieciaczkom zabawek, może tak od siebie, jakąś pozytywkę (Jasio swoją do dzisiaj ma i lubi ją sobie zapuszczać przed snem), bo jak zaczną odwiedzać was znajomi/rodzina, to każdy zawsze jakiś drobiazg przyniesie. :)

No i lipiec przywitał nas dość chłodnie. Dla mnie bomba, bo nie czuję się jak balon i jestem w stanie jakoś funkcjonować. Dzisiaj obiad chyba mój K zrobi, a ja mam lenia, zaczyna boleć mnie głowa i mam przytkany nos (nie jestem przeziębiona)... chyba poświęcę dzisiejszy dzień na moje hobby i w końcu zrobię obrazek do kuchni :)

A! Zapomniałam wczoraj, kto ma blisko tesco pampersy są w przecenie, ja kupiłam paczkę 144 pamperów 2 za 60zł. Podobnie jak w bierdonce było.

Do góry