reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Oj tak zleci szybciutko ;)

Ciekawe, która się pierwsza rozpakuje i jak to pójdzie w kolejności ;)

Hmm, ja bym zrobiła koreczki z kabanoska, ogóreczka, papryki, ser żółty itd. Może jakies chrupki pare misek.
Popcorn :D, sałatka grecka może?
Hmm. Do greckiej przydałoby się coś 'cięższego' wtedy zrobić. Ja mam smak na sałatkę z makaronu, brokuła, boczku i sera. Pycha. Ale to już raz robiłam. Fajna bo można podać na ciepło i zimno.
FB_IMG_1530428618569.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1530428618569.jpg
    FB_IMG_1530428618569.jpg
    136,8 KB · Wyświetleń: 348
reklama
Hmm. Do greckiej przydałoby się coś 'cięższego' wtedy zrobić. Ja mam smak na sałatkę z makaronu, brokuła, boczku i sera. Pycha. Ale to już raz robiłam. Fajna bo można podać na ciepło i zimno. Zobacz załącznik 872575

Mniam, aż głodna jestem hah to wstanę i idę z pieskiem na dworek i wracam robić jakieś śniadanko [emoji5]

Witam się 1 lipca :)
Coraz bliżej do naszych spotkań z bąbelkami [emoji7]
Wczoraj rozmawiałam z mężem że to już lada dzień, zleci szybko, a kto wie czy się wcześniej jeszcze nie urodzi [emoji23] że może i my będziemy mieć drugie koniec końców z lipca. Nie przewidzi :D

Mnie przepowiadające wczoraj trochę dały popalić, ale po ciepłym prysznicu przeszły :)

Synciu mój za 20 dni kończy 4 lata :) za 2tyg impreza urodzinowa dla kolegów, a za 3 dla dziadków :)
Szykuje menu i na jedną i na drugą imprezę.
Może macie jakieś pomysły?
Na pewno będą muffiny z czekoladą i borówkami i z samą czekoladą. Ciasteczka kruche z czekoladą i zwykle kruche. Bo to takie na szybko. Torty.
No i dla dzieci też gorfy i myślałam o pizzerinach. A co jeszcze?
No i co ciekawego na imprezę dla dziadków.

U mnie się sprawdzają tortille z kurczakiem, sałata, ogórkiem,papryka i pomidorkiem smarowane twarożkiem. Kroje je potem na małe porcje na skos. Pięknie wyglądają i tak też smakują. Pierwsze znikają. Spróbuje zaraz znaleźć jakieś zdjęcie

Ja się witam w lipcu, który powitał mnie dziś bezsennością :( nie śpię od 3.50. Do tego meczy mnie zgaga. A nie chce nic pic, czy jeść na zgage bo o 6 biorę letrox na czczo. I oczywiscie wczoraj wieczorem byl znowu jeden wielki płacz..cos czuje że na ten końcówce ciąży tak teraz ze mną będzie. Do tego o wszystko się wkurzam na męża i dre się na niego. Dobrze, że jest na tyle wyrozumiały, wie że to hormony i przychodzi tylko do mnie i podaje mi chusteczki albo się pyta czy już mi przeszła faza szejset.:D
Takie te nasze hormony okropne, na końcówce chyba najgorsze. Ja wczoraj też się rozpłakałam wieczorem, ale to miałam tylko chwilę załamania, a dzisiaj jest już ok. Może u Ciebie też będzie dzisiaj lepszy dzień :*

Piękne rzeczy :) ja juz tez nie mogę kupować, robię sobie sama zakaz, bo przecież tutaj teściowie, tutaj siostra Bartka, jego znajomy, moja znajoma, moi rodzice, Bartka wujkowie i ciocie to jak każdy coś przyniesie to szok xd wiadomo niektórych poproszę o pampki, ale już ten rozmiar 2-3 żeby było na później, może chusteczki takie tylko z dodatkiem wody skoro są droższe hah, a tak to co może jakaś maskotka x 2, jakiś gryzak do zabawy na później jak zacznie wszystko do buźki brać, ewentualnie ciuszki, ale to juz serio tylko rozmiar 68 cm żeby tak od grudnia/stycznia malutka miała :)
Dlatego ja specjalnie nie kupowałam różnych rzeczy i zostawiłam je na liście prezentowej [emoji16] np podgrzewacz (już dostaliśmy od babci), karuzelę do łóżeczka, matę edukacyjną i ogólnie jakiekolwiek zabawki/grzechotki bo nie kupiliśmy ani jednej [emoji16]

reklama
U mnie się sprawdzają tortille z kurczakiem, sałata, ogórkiem,papryka i pomidorkiem smarowane twarożkiem. Kroje je potem na małe porcje na skos. Pięknie wyglądają i tak też smakują. Pierwsze znikają. Spróbuje zaraz znaleźć jakieś zdjęcie
Ooo brzmi smacznie :D a trzyma się to i nie rozwija? Mogę zrobić to np dzień wcześniej?

Do góry