reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Zobacz załącznik 872541 Dziadki nam przywieźli ze stanów <3 3 ręczniczków za 10€, gdzie u nas jeden jest za tyle, do tego 3 pak otulaczy i ciepły kocyk, trafili idealnie bo tego nie miałam, jestem zachwycona <3

Piękne rzeczy :) ja juz tez nie mogę kupować, robię sobie sama zakaz, bo przecież tutaj teściowie, tutaj siostra Bartka, jego znajomy, moja znajoma, moi rodzice, Bartka wujkowie i ciocie to jak każdy coś przyniesie to szok xd wiadomo niektórych poproszę o pampki, ale już ten rozmiar 2-3 żeby było na później, może chusteczki takie tylko z dodatkiem wody skoro są droższe hah, a tak to co może jakaś maskotka x 2, jakiś gryzak do zabawy na później jak zacznie wszystko do buźki brać, ewentualnie ciuszki, ale to juz serio tylko rozmiar 68 cm żeby tak od grudnia/stycznia malutka miała :)

reklama
@klaudiaa975 dzisiaj znowu gdzies wpadl mi temat tego czopu [emoji14] wpisalam czop ciazowy i w google grafika sa zdjecia ... troche zaluje, ze to oglądałam ;)

Hahaha i dlatego ja nie szukam takich rzeczy w grafice i ogólnie typu czop, łożysko itd.. i tak zostało mi 33 dni to czuje, ze wcześniej się dowiem albo później albo za miesiąc właśnie xd

Ja się witam w lipcu, który powitał mnie dziś bezsennością :( nie śpię od 3.50. Do tego meczy mnie zgaga. A nie chce nic pic, czy jeść na zgage bo o 6 biorę letrox na czczo. I oczywiscie wczoraj wieczorem byl znowu jeden wielki płacz..cos czuje że na ten końcówce ciąży tak teraz ze mną będzie. Do tego o wszystko się wkurzam na męża i dre się na niego. Dobrze, że jest na tyle wyrozumiały, wie że to hormony i przychodzi tylko do mnie i podaje mi chusteczki albo się pyta czy już mi przeszła faza szejset.:D
Ja tez nie śpię ehm, przesiedziałem wczoraj w jednej pozycji bo pojechaliśmy na imieniny babci i teraz mam tak sztywny kręgosłup ze sobie miejsca nie mogę znaleść w lozku...

Ja się witam w lipcu, który powitał mnie dziś bezsennością :( nie śpię od 3.50. Do tego meczy mnie zgaga. A nie chce nic pic, czy jeść na zgage bo o 6 biorę letrox na czczo. I oczywiscie wczoraj wieczorem byl znowu jeden wielki płacz..cos czuje że na ten końcówce ciąży tak teraz ze mną będzie. Do tego o wszystko się wkurzam na męża i dre się na niego. Dobrze, że jest na tyle wyrozumiały, wie że to hormony i przychodzi tylko do mnie i podaje mi chusteczki albo się pyta czy już mi przeszła faza szejset.:D

No rzeczywiście dziś już 1 lipca, czyli tak bliskoooo do terminów jak ktoś ma z sierpnia poczatku, ojeju [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Może tabletki rennie pomogą?

Oj ja wczoraj miałam najgorszy kryzys, tak to zero płaczu i złego humoru itd ale wczoraj to mi sie skumulowało chyba za cała ciąże xd dziś już samopoczucie o niebo lepsze, bo mój za 12 h już będzie to zleci szybko i teraz ma w pracy na ranki także jak wróci o 15 to mamy jeszcze cały dzień dla siebie żeby cokolwiek porobić, odpcozywac, pojechać może nad wodę :)

Będzie dobrze kochana, trzeba to przeczekać [emoji8]

Może nalej sobie gorącej wody do termoforka i wrzuć pod plecy itd?
Chyba nic nie da bo najbardziej czuje łopatki, bardziej mnie korci żeby zrobić jakieś ćwiczenia rozluźniające, bo to nie jest aż taki ból jak zesztywniały dyskomfort, aż się prosi żeby go rozruszać, tak chyba zrobie :D - idę nim poruszać bo zanim wszyscy wstaną to ze 3h minie,a ja chyba umrę z nudów, jeszcze poczułam mała glodzille

reklama
W ogóle to moja córcia od paru dni ma codziennie tak x 2 czkawkę, słodkie to jest takie lekkie stukanie pukanie, w okolicy dołu czyli nadal główka na dole i klatka piersiowa :)
To też chyba nie jest tak że jak czujesz na dole to tam jest główka. Mój ma czkawkę przynajmniej 5 razy dziennie i też czuje tylko na dole a leży posladkowo [emoji57] podobno dziecko podskakuje całe wtedy [emoji39] mnie akurat szturcha nożkami . Może po prostu czkawkę czuje się w dole brzucha ?
Ale oby faktycznie to była główka. I pewnie jest bo wątpię żeby twojej małej chciało się teraz przekręcać jeszcze w jakieś ' niedozwolone ' pozycje [emoji5]

Do góry