W ciąży z synem czyli 4 lata temu miałam połówkowe za 100 zł u swojego ginekologa , gdzie normalnie u nas w Rzeszowie ceny 250-300 zł wtedy były. Teraz bierze z tego co wiem 150 zł . Więc nadal dużo mniej niż inni. Ale tak od swoich pacjentek bierze, nie wiem jak od innych. I w ciąży z Aleksem dwa razy właśnie robiłam.
reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
To naprawdę super cenę za usg masz:-)W ciąży z synem czyli 4 lata temu miałam połówkowe za 100 zł u swojego ginekologa , gdzie normalnie u nas w Rzeszowie ceny 250-300 zł wtedy były. Teraz bierze z tego co wiem 150 zł . Więc nadal dużo mniej niż inni. Ale tak od swoich pacjentek bierze, nie wiem jak od innych. I w ciąży z Aleksem dwa razy właśnie robiłam.
Madziula 27
Moderatorka
Ja też płacę 300zl za prenatalne i połówkowe.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też dostałam dziś euthyrox...Dziewczyny jestem po wizycie, u dzidzi wszystko dobrze, ma niespelna 3cm i bardzo wariuje w brzuszki. Macha nóżkami i rączkami ciągle. Super to wyglądało az sie wzruszylam. Niestety ta moja tarczyca do dupy, lekarz wyslal mnie do endokrynologa po Euthurox. Myslalan ze 3,34 to norma ale podobno teraz normy sie zmienily i musze brać leki. No ale trudno, byle po ciąży wszystko wrocilo do normy. Pokazuje zdjecie mojej szalonej kluseczki
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
P
pralinka92
Gość
Dziewczyny czy Wy też macie widoczne brzuszki? W pierwszej ciąży do 4 miesiąca nic a tu praktycznie od początku balon [emoji1]
Napisane na D5503 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz w swoje jeansy się nie dopinam... a dzisiaj miałam ubrane spodnie z dosyć elastycznego materiału i mi guzik w nich poszedł
ninex
No ja na szczescie na nfz bede miec u niego,slyszalam wlasnie o tych cenach.Ty masz dobra stawke.W ciąży z synem czyli 4 lata temu miałam połówkowe za 100 zł u swojego ginekologa , gdzie normalnie u nas w Rzeszowie ceny 250-300 zł wtedy były. Teraz bierze z tego co wiem 150 zł . Więc nadal dużo mniej niż inni. Ale tak od swoich pacjentek bierze, nie wiem jak od innych. I w ciąży z Aleksem dwa razy właśnie robiłam.
Sent from my MB5012 using Forum BabyBoom mobile app
Izulek78
Hej, któraś z was pytała we wcześniejszych komentarzach, czy kąpiemy się w wannie. Ja od kiedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży i wyczytałam, że kąpiele w bardzo ciepłej wodzie są niewskazane, używam tylko prysznica. A kąpiele robiłam i tak tylko raz na tydzień, więc mi ich nie brakuje. Ale myślę, że chodzi tu faktycznie o długie, gorące kąpiele relaksujące i żeby nie przesadzić. Przecież umyć się jakoś trzeba, a czasami w domu jest tylko wanna i nie ma prysznica. Jak myślicie?
Gesendet von iPhone mit Forum BabyBoom
reklama
Thisjuss
Moderatorka
Jak byłam w pierwszej ciąży to mieliśmy tylko prysznic ale czasem tak bolał mnie kręgosłup że ustawialam wodę na bardzo ciepłą. Teraz mamy wannę, lubię czasem sobie polezec i mimo, że jestem z tych co kapia się we wrzątku, to jednak używam dużo chłodniejszej wody w ciąży, bo się boję. Myślę, że jeśli zachowa się umiar, to i polezec trochę możnaHej, któraś z was pytała we wcześniejszych komentarzach, czy kąpiemy się w wannie. Ja od kiedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży i wyczytałam, że kąpiele w bardzo ciepłej wodzie są niewskazane, używam tylko prysznica. A kąpiele robiłam i tak tylko raz na tydzień, więc mi ich nie brakuje. Ale myślę, że chodzi tu faktycznie o długie, gorące kąpiele relaksujące i żeby nie przesadzić. Przecież umyć się jakoś trzeba, a czasami w domu jest tylko wanna i nie ma prysznica. Jak myślicie?
Napisane na D5503 w aplikacji Forum BabyBoom