@Madziula 27 - właśnie chciałam się umyć przed sikaniem do kubeczka ale... zaspałam Musiałam się sprężać żeby zdążyć pójść na badania i w pracy być na czas. Za to dziś spóźniłam się sromotnie bo godzinę, też zaspałam Jutro powtarzam badanie i tym razem odpicuję się tam na dole
reklama
Aegi
Zaangażowana w BB
Nie uwierzycie.. poszliśmy z mężem do lekarza a na wejściu asystentka powiedziała, ze właśnie do mnie dzwoniła, ze niestety doktor dostał telefon, ze szpitala do porodu naturalnego i musiał niestety właśnie wyjść.. wiec minęliśmy się z nim prawie w drzwiach :-////// takie rozczarowanie... ah tak czekaliśmy na dzis.. No nic kolejne spotkanie w piątek o 9.. wytrzymam!!!! :-)))
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
D
Deleted member 178340
Gość
Dobrze, trochę już mi się rozjaśniło co do USG prenatalnego. Jutro może wcisne się między pacjentów bez kolejki i zapytam szybko o co z tym USG chodzi.O kurcze to rzeczywiście może być za późno albo jak na styk, jak wizyta dopiero w lutym. To może lepiej idź do tego lekarza w najbliższym czasie i zapytaj czemu nie dał żadnego skierowania na usg które wykonuje się między 11 a 13.6 tygodniem:-) to jest na NFZ wiec to nie problem no chyba ze juz są zajęte terminy to wtedy prywatnie :-)
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Ja miałam za darmo wszystkie usg na NFZ wcześniej w ciąży mając 22 lata i teraz w wieku 25 lat :-)
Ja też ostatnio musiałam się wcisnąć między pacjentów bo też miałam pytanie :-) zawsze lepiej zapytać ;-)Dobrze, trochę już mi się rozjaśniło co do USG prenatalnego. Jutro może wcisne się między pacjentów bez kolejki i zapytam szybko o co z tym USG chodzi.
Madziula 27
Moderatorka
Oliwiapartycja, nie wiem jak u Ciebie na NFZ ale w poprzedniej ciąży jak robilam usg prywatnie odbiegalo od tego zrobionego na NFZ np. tygodniem zupełnie inna data porodu oraz parametrami dziecka nie wiem czy tylko tak trafiłam ale już chyba nie umie zaufać lekarza na NFZ [emoji17]
Chomiczka007 - śliczna dzidzia [emoji6] który to tydzień?
KatiNails też uważam że warto zainwestować i pójść prywatnie do lekarza który ma certyfikat FMF.
Late92 dużo zdrówka [emoji4]
Wiola1994 dla Ciebie też dużo zdrówka [emoji4]
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
KatiNails też uważam że warto zainwestować i pójść prywatnie do lekarza który ma certyfikat FMF.
oliwiapatrycja
Oliwiapartycja, nie wiem jak u Ciebie na NFZ ale w poprzedniej ciąży jak robilam usg prywatnie odbiegalo od tego zrobionego na NFZ np. tygodniem zupełnie inna data porodu oraz parametrami dziecka nie wiem czy tylko tak trafiłam ale już chyba nie umie zaufać lekarza na NFZ [emoji17]
Teraz będę robić prywatnie, bo na NFZ juz terminów nie ma w najbliższym czasie. Za parę dni się dowiem jak to jest u mnie z tym usg czy też taka rozbieżność :-)
No mój ginekolog by robił na NFZ jakby przychodnia w której pracuje na NFZ zainwestowały w nowy, lepszy aparat. Bo na nim niestety nic nie widać.Oliwiapartycja, nie wiem jak u Ciebie na NFZ ale w poprzedniej ciąży jak robilam usg prywatnie odbiegalo od tego zrobionego na NFZ np. tygodniem zupełnie inna data porodu oraz parametrami dziecka nie wiem czy tylko tak trafiłam ale już chyba nie umie zaufać lekarza na NFZ [emoji17]
Dlatego on swoim pacjentkom w prywatnym swoim gabinecie za na prawdę nie dużą kasę robi USG.
ninex
A u kogo robisz?Ja polowkowe zawsze Szajner.No mój ginekolog by robił na NFZ jakby przychodnia w której pracuje na NFZ zainwestowały w nowy, lepszy aparat. Bo na nim niestety nic nie widać.
Dlatego on swoim pacjentkom w prywatnym swoim gabinecie za na prawdę nie dużą kasę robi USG.
Sent from my MB5012 using Forum BabyBoom mobile app
reklama
Sokołowski mój lekarz prowadzący przyjmuje w Promedice na NFZ i właśnie tam tragedia aparat jest. I prywatnie ma gabinet z Rzelku na Litewskiej koło szpitala na górce. I w Łańcucie ma też prywatny gabinet. Tam tez robi