reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To mi się dziś wymarzyło na kolacje ;-) niezbyt zdrowo, ale zachcianka to zachcianka ;-)
1515610082-c3f08fd38fc46786-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Parówki z nutella? :D

Napisane na D5503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja właśnie w ciąży zaczęłam robić kąpiele ze względu na moja alergie - kapie się w soli z morza martwego , i kurczę chyba przesadzam z temperatura , choć ja uważam ze gorąca nie jest to czerwona skore jak wychodzę mam . A to prawda nie powinno się gorącej bardzo wody w ciąży . W poprzedniej ciąży , gdy moja mała nie chciała wyjść po terminie specjalnie pielęgniary kazały mi gorąca wodę na brzuch lac zeby jakoś wywołać poród .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Izulek78 w poprzedniej ciąży normalnie robiłam sobie kąpiele w wannie bardzo mnie relaksowaly oczywiście nie w gorącej wodzie (taka jak lubie) tylko raczej cieplej [emoji6]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Aegi, omg parówki z Nutellą to się nazywa kolacja [emoji6]aż mnie zmulilo [emoji17]

Tina1201 też przed porodem robiłam sobie gorące kąpiele [emoji4]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja uwielbiam wylegiwać się w wannie w dość ciepłej wodzie dodam że mam taką wypasioną dużą wiec naprawdę można się zrelaksować ale w ciąży jednak korzystam z prysznica ze względu na tą wodę lubię bardzo ciepłą pod prysznicem jednak jakoś w cieplej się wykąpie i jest ok

Pralinka92 pocieszę Cię - ja jak byłam w pierwszej ciaży to do 7 miesiąca miałam prawie niewidoczny brzuszek. Niestety w drugiej jest zupełnie inaczej - moja siostra mnie uprzedzała, ale nie chciałam wierzyć, że już na początku będę musiała się zaopatrzyć w odzież ciążową - jakaś masakra. Dziwne jest tylko to, że na wadze nie przybyło a w dżinsach już mi nie wygodnie i brzuszek lekko odstający. Dzisiaj korzystając z okazji wyjazdu do Wrocławia kupiłam w h&m getry i nawet fajne ciązowe dżinsy rurki z dziurami [emoji108]
zpbnio4pzm6gopcx.png

9ewnk6nl7iw1ts2s.png

Pralinka92 pocieszę Cię - ja jak byłam w pierwszej ciaży to do 7 miesiąca miałam prawie niewidoczny brzuszek. Niestety w drugiej jest zupełnie inaczej - moja siostra mnie uprzedzała, ale nie chciałam wierzyć, że już na początku będę musiała się zaopatrzyć w odzież ciążową - jakaś masakra. Dziwne jest tylko to, że na wadze nie przybyło a w dżinsach już mi nie wygodnie i brzuszek lekko odstający. Dzisiaj korzystając z okazji wyjazdu do Wrocławia kupiłam w h&m getry i nawet fajne ciązowe dżinsy rurki z dziurami [emoji108]
zpbnio4pzm6gopcx.png

9ewnk6nl7iw1ts2s.png
To ja przez te nudności schudłam tak że mam mniejszy brzuch niż przed ciążą... Masakra. A też druga ciąża.

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Dziewczyny ja sie z Wami żegnam a Wam wszystkim zycze zebyscie w sierpniu tulily swoje maleństwa ,ciazy bez żadnych problemów. Mi się jeszcze moze kiedys uda wierzę w to. Milo tu z wami bylo Dziękuję za wszystko za kciuki i slowa wsparcia.
Monia_I, na pewno ci się uda! I to być może całkiem niedługo - tego ci życzymy z całego serca!
Daj nam tylko za jakiś czas koniecznie znać, co u ciebie słychać. Pozdrawiam cieplutko. ;)

reklama
Do góry