reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Podobno moja babcia kazała swojej córce pić bawarkę też, a teraz nawet moja babcia w to nie wierzy :D :D
Ale ty to lepiej się nie denerwuj na mamę, bo stres też źle wpływa na szyjkę. Wpuść jednym uchem, wypuść drugim i zrób po swojemu [emoji14]

Urażona duma mamy zostanie :D
Ale wiem , że skoro nie będę chciała to na pewno nie wypije. Kupiłam herbatkę laktacyjna. Jak mleko mam mieć to będę miała. A nie jakieś bawarki [emoji15]

Klaudia ty już lepiej nie czytaj [emoji39] jeśli mu ufasz a on ci to dał to na pewno wie co robi i faktycznie uważa że ten lek ci bardziej pomoże jak zaszkodzi.
No i w większości ulotek pisze o tym żeby skonsultować z lekarzem. Firmy produkujące leki nie chetnie piszą że lek jest bezpieczny w ciąży lepiej zwalić odpowiedzialność na lekarza [emoji39]

No ufam. Tylko ja to już się boje tych leków przeróżnych brać. [Emoji19]
Ale wątpię żeby chciał mi zaszkodzić :p
Wezmę jedną tabletke, zobaczymy czy brzuch się uspokoi. Bo dzisiaj to chyba na prawdę się stresuje przed jutrzejszą wizyta i dlatego tak się stawia.
Chyba wiedział po co mi przepisać lek na uspokojenie [emoji16]

Ochraniacze mają taką funkcję, że chronią przed tym żeby dziecko nie wciskało rączek i nóżek między barierki. Dlatego właśnie dla mnie mogą być przydatne dopiero później jak dziecko będzie wieksze i bardziej ruchliwe.
Dla maleństwa nie widzę żadnej funkcji i zgadzam się z Tobą :) poza tym ja też zwyczajnie nie chciałabym spać taka ogrodzona z każdej strony [emoji23] chyba przyjemniej jak ja będę widzieć synka a on mnie :D
Ja zawieszę tylko od strony ściany. A tak to będę ją widziała cały czas , z łóżka czy z przedpokoju :p
Mi się wydaje, że jak jest położony chociaz z jednej strony to dziecku jakoś tak przytulniej. ❤️ A jak matki kładą do łóżeczka w kokonie to, to jest bezpieczne czy też raczej nie ? :)

Ja zawieszę tylko od strony ściany. A tak to będę ją widziała cały czas , z łóżka czy z przedpokoju :p
Mi się wydaje, że jak jest położony chociaz z jednej strony to dziecku jakoś tak przytulniej. ❤️ A jak matki kładą do łóżeczka w kokonie to, to jest bezpieczne czy też raczej nie ? :)
Ja polecam jednak poczytać o SIDS to będziesz wiedziała o co chodzi. To nie ochraniacze są winne tylko przegrzanie malucha może podkreślam może byc jakimś czynnikiem który to powoduje ale głównymi przyczynami jednak są ukryte wady o których nie mamy pojęcia.
Pierwszy artykuł który włączyłam i gdzie wypowiadał się lekarz mówi że to sztucznie nakręcany przed media temat a później już tylko my się nakręcamy dodatkowo.
Któraś z Was już pisała jaki jest odsetek mały.

Ja zawieszę tylko od strony ściany. A tak to będę ją widziała cały czas , z łóżka czy z przedpokoju [emoji14]
Mi się wydaje, że jak jest położony chociaz z jednej strony to dziecku jakoś tak przytulniej. [emoji173]️ A jak matki kładą do łóżeczka w kokonie to, to jest bezpieczne czy też raczej nie ? :)
O kokonach nic nie wiem, bo ja tego nie kupuję

reklama
Do góry