reklama
Vanilia120
Fanka BB :)
Właśnie jem obiad ful wypas hehe.@Vanilia120 co u Ciebie ?
A tak ogólnie to czekamy na wynik posiewu, który będzie w poniedziałek lub we wtorek i wtedy też zapadnie decyzja o pessarze.w poniedziałek pewnie zmierza mi też ponownie szyjke. Brzuch mnie już nie boli jak na okres, bo dostałam bardzo dużo kroplowek z magnezem. Najbardziej to się chyba cieszę że sterydow na pluca. Mysle pozytywnie wiec musi byc dobrze!
Załączniki
Kasiula8989
Ja też nic nie widzę
Ja tez nie
madziula92
Ja tez nie
Ja też nie widzę zdjęć
madziula92
mam pytanie dziewczyny kto napiszę mi co po kolei trzeba zrobić, i gdzie się udać, jak maluszek już się urodzi? chodzi mi o sprawy związane z maluszkiem i z pracą o macierzyńskie
To dobre wiadomości, oby mała nie zwróciła obiadu i do domku.Najprawdopodobniej dziś córcia wychodzi do domu. Niestety zwymiotowala całe śniadanie i czekamy czy obiad się przyjmie. Jeśli nie zwróci to po południu jedziemy do siebie
Właśnie jem obiad ful wypas hehe.
A tak ogólnie to czekamy na wynik posiewu, który będzie w poniedziałek lub we wtorek i wtedy też zapadnie decyzja o pessarze.w poniedziałek pewnie zmierza mi też ponownie szyjke. Brzuch mnie już nie boli jak na okres, bo dostałam bardzo dużo kroplowek z magnezem. Najbardziej to się chyba cieszę że sterydow na pluca. Mysle pozytywnie wiec musi byc dobrze!
Jaki obiadek i kotlet normalnie usmażony a nie taki blady jak to zazwyczaj bywa w szpitalu.
Kupiłam dzieciom krówki bo lubią i sama zjadłam pół opakowania. Od kilku dni chce mi się więcej jeść i słodkiego i tak ogólnie ciągle coś podjadam i jem większe porcje. Muszę przystopować bo chciałam przytyć man 8-10kg w całej ciąży bo już przed miałam nadwagę.
Fiorna
mam pytanie dziewczyny kto napiszę mi co po kolei trzeba zrobić, i gdzie się udać, jak maluszek już się urodzi? chodzi mi o sprawy związane z maluszkiem i z pracą o macierzyńskie
tutaj jest fajnie opisane
Link do: Formalności po porodzie – co, gdzie, jak i kiedy? - Mamy-mamom.pl
G
gosc12
Gość
Trzymam kciuki za córkę :*Najprawdopodobniej dziś córcia wychodzi do domu. Niestety zwymiotowala całe śniadanie i czekamy czy obiad się przyjmie. Jeśli nie zwróci to po południu jedziemy do siebie
G
gosc12
Gość
Czyli wszystko idzie w dobrym kierunku widzę ,że chumor masz dobry, nie denerwujesz się. Więc o by tak dalejWłaśnie jem obiad ful wypas hehe.
Zobaczą czy się skróciła i jeśli tak to pessar ? Może to i lepiej gdyby Ci założyli. Czulabys się bezpieczniej
Ze sterydkow też jestem mega zadowolona. Dostałam w 28 TC.
Spóźnione Smacznego :*
reklama
Maljan
Na pewno trzeba zarejestrować dziecko w urzędzie (teraz pd czerwca można internetowo).mam pytanie dziewczyny kto napiszę mi co po kolei trzeba zrobić, i gdzie się udać, jak maluszek już się urodzi? chodzi mi o sprawy związane z maluszkiem i z pracą o macierzyńskie
Zapisać dziecko do pediatry. U nas w szpitalu już trzeba podać pediatrę i ze szpitala wysyłają kartę szczepień do przychodni.
W pracy na pewno zgłosic narodzenie dziecka, ale kiedy co jak gdzie to nie wiem
Nie wiem też kiedy i gdzie składa się wniosek o becikowe?