reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jezu ta aplikacja dziala teraz do dupy, dzisiaj posty ustawiają mi się w cały świat :/ najpierw są nowsze, później starsze i przeskakują kolejnością :/

reklama
Jezu ta aplikacja dziala teraz do dupy, dzisiaj posty ustawiają mi się w cały świat :/ najpierw są nowsze, później starsze i przeskakują kolejnością :/
No dzisiaj okropnie się pisze... Nie ogarniam i nawet nie wiem czy wszystkie posty wasze czytam :/ bo co wejdę to jakoś nowy post schowany nie wiadomo gdzie :/

A te majtki poporodowe, podkłada są konieczne w szpitalu?
Podkłady tak[emoji5] szpitale wymagają. A majtki, to już kto co soli. jedni mają siateczkowe, inni bawełniane
A widzisz.... Teraz się dopiero zorientowałam [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja to wszystko ogarnę :-D Teraz mam na głowie buty, biustonosz, ozdobę do włosów i fryzurę próbną, etykietki do wódki, kwiaty i wstążki żeby samochód przystroić, garnitur dla mojego - byliśmy ostatnio oglądać ale żaden mi się nie podobał jak się okazuje ciężko dostać klasyczny garnitur bez żadnych czerwonych czy innych wstawek, moja suknia dopiero 4 maja, mam upatrzone 3 komplety biżuterii teraz tylko się zdecydować na jeden i zamówić, jeszcze jedno spotkanie z księdzem, 2 kołacze muszę zamówić do pracy, do 15 kwietnia mamy potwierdzenia dla gości więc po 15-stym spotkanie z menagerem lokalu, ciasta piecze babcia, zamówić wiązankę ślubną, a no i obrączki też już mamy także jest moc będzie co na palec włożyć :cool:
Jejuś ile rzeczy do ogarniecia :D a od kiedy data slubu ustalona? :D

A ja siedzę i czekam na swoją wizytę, miałam w weekend panienski kolezanki wyjazdowy i nie wyspalam sie w cale i nie mam kiedy tego odespać [emoji17] mam nadzieje ze jak usłyszę bicie serduszka to wszystko mi przejdzie i bede mogła dalej funkcjonować [emoji4]

To nieźle [emoji16] ja tak nie umiem, w sensie nie lubię być zobowiązana i uwiązana terminami do przodu. Nie wiem co mi wypadnie, nie wiem jak będzie finansowo, nie wiem czy dalej będę mieć ochotę na to coś [emoji16] w życiu bym nie czekała na termin u fryzjera albo manikiurzystki miesiąc [emoji16] teraz z drugiego "salonu" odpisali mi, że też nie mają wolnych terminów, kij im w oko [emoji16]

Coś ty[emoji16]ja muszę mieć wszystko ogarnięte i wpisanedo kalendarza[emoji16]w razie czego przekładam albo odwołuję[emoji16] człowiek notes jestem[emoji23]

Ja to wszystko ogarnę :-D Teraz mam na głowie buty, biustonosz, ozdobę do włosów i fryzurę próbną, etykietki do wódki, kwiaty i wstążki żeby samochód przystroić, garnitur dla mojego - byliśmy ostatnio oglądać ale żaden mi się nie podobał jak się okazuje ciężko dostać klasyczny garnitur bez żadnych czerwonych czy innych wstawek, moja suknia dopiero 4 maja, mam upatrzone 3 komplety biżuterii teraz tylko się zdecydować na jeden i zamówić, jeszcze jedno spotkanie z księdzem, 2 kołacze muszę zamówić do pracy, do 15 kwietnia mamy potwierdzenia dla gości więc po 15-stym spotkanie z menagerem lokalu, ciasta piecze babcia, zamówić wiązankę ślubną, a no i obrączki też już mamy także jest moc będzie co na palec włożyć :cool:
Jejku[emoji16] to wszystko było takie fajne [emoji16]ale potem już jest lepiej[emoji16]
A dużo gości macie?

reklama
Do góry