reklama
Bajunia
Fanka BB :)
Ja to wszystko ogarnę Teraz mam na głowie buty, biustonosz, ozdobę do włosów i fryzurę próbną, etykietki do wódki, kwiaty i wstążki żeby samochód przystroić, garnitur dla mojego - byliśmy ostatnio oglądać ale żaden mi się nie podobał jak się okazuje ciężko dostać klasyczny garnitur bez żadnych czerwonych czy innych wstawek, moja suknia dopiero 4 maja, mam upatrzone 3 komplety biżuterii teraz tylko się zdecydować na jeden i zamówić, jeszcze jedno spotkanie z księdzem, 2 kołacze muszę zamówić do pracy, do 15 kwietnia mamy potwierdzenia dla gości więc po 15-stym spotkanie z menagerem lokalu, ciasta piecze babcia, zamówić wiązankę ślubną, a no i obrączki też już mamy także jest moc będzie co na palec włożyć
O jak dobrze że ja już to szaleństwo mam za sobą. W tym roku mija nam kosa czyli 7 lat po ślubie a w sumie razem to 14 lat jesteśmy.
Mój mąż do ślubu miał smoking i muchę i wyglądał jak Bond James Bond. W każdym bądź razie bardzo elegancko i wyróżniał się wśród innych panów w garniturach. Widać było który to młody.
Fiorna
O jak dobrze że ja już to szaleństwo mam za sobą. W tym roku mija nam kosa czyli 7 lat po ślubie a w sumie razem to 14 lat jesteśmy.
Mój mąż do ślubu miał smoking i muchę i wyglądał jak Bond James Bond. W każdym bądź razie bardzo elegancko i wyróżniał się wśród innych panów w garniturach. Widać było który to młody.
Mój też na początku mi marudził że chce smoking tylko ja szczerze nie wiedziałam czy robi sobie ze mnie jaja czy na serio chce smoking. Ale doszłam do wniosku że kupimy zwykły klasyczny garnitur w kolorze granatowym-chabrowym i do tego dobiorę muchę. Taka decyzja ponieważ zwykły garnitur przyda się na na chrzciny czy inne okazje a teraz przeglądając strony internetowe sklepów widać że weszła moda na różne garniaki np w kratę - na wesele jako młody ok ale później na inną okazję nie jest zbyt elegancki. Poza tym niektóre ceny zwalają z nóg...tysiak za marynarkę i gacie to jak dla mnie za drogo.. przeznaczyliśmy taką kwotę na całość dla mojego. Też chciałabym mieć to za sobą jakbym wcześniej wiedziała ile to nerwów i załatwiania jest to chyba bym zrezygnowała Jeszcze jak mój zapytał księdza ile za udzielenie ślubu to oczywiście wymijająca odpowiedź "tyle na ile pan kocha narzeczoną" mój się śmiał później że da 50 groszy haha wredota
Angelika22
Podejrzewam, że nie tylko sobie
Jasne oczywiście na temat acetonu mam takie samo zdanie ale w salonie w którym pracowałam bo obecnie jestem na l4 ściągalysmy ciężarnym niestety nim ...
madziula92
dziewczyny ja po wizycie maluszek w sobotę na prenatalnych ważył 306 g, a dziś już 370 g rośnie jak na drożdżach szyjka, wody płodowe ok synek machał rączkami podczas usg na następna wizytę za miesiąc muszę zrobić krzywą cukrową i jeszcze kilka innych badań
Luiza.
Laloonie na majówkę muszą mieś stajlChciałam się na piątek/sobotę umówić na hybrydkę,a tu doopa, terminy na 5 majaniech się stukną w czoło
A ja się po majówce zamierzam spakować, a właściwie będę wiedziała co i jak po przyszłotygodniowej wizycie u gienia. Z bliźniakami to ja nie wiem czy nie będą chcieli mnie zamknąć, położyć albo co, to w razie wu trzeba mieć szmatki. Planuję spakować podstawowe rzeczy: pijamka, szampon, żel, szczotka do zębów, pasta, kubek dynamitu, majtki, kapcie i szlafrok (nie lubię tej części garderoby), szczota do włosów i chyba wsio.
Maljan
Wydaje mi się że tak. Podkłady to myślę że nawet szpitat wymaga, a majtki siateczkowe są po to żeby tam się wszystko wietrzyłoA te majtki poporodowe, podkłada są konieczne w szpitalu?
reklama
oliwiapatrycja
Od 15 s trochę widac jak moja mala sie rusza
Ostatnia edycja: